«Три з п'яти аварій - на бляхах», - головний поліцейський Волині

8
-3
«Три з п'яти аварій - на бляхах», - головний поліцейський Волині
Головний волинський поліцейський Петро Шпига заявив, що три аварії з п'яти відбуваються за участю авто на єврономерах.

"Найбільша проблема - ми не можемо в більшості випадків ідентифікувати винуватця, який скоїв аварію", - зазначив Петро Шпига у сюжеті 12 каналу.

Крім того, він підкреслив, що зазвичай кермувальником є не та особа, на яку зареєстрований автомобіль.

Також Шпига додав - 90% грабежів скоюються за участю машин з іноземною реєстрацією.



Як зазначають у сюжеті, за статистикою, протягом останніх 8 місяців, п’ята частина винуватців ДТП – водії на “бляхах”.

Найбільша кількість аварій зареєстрована у Луцьку, Ковельському, Луцькому, Володимир-Волинському районах. Найбільша кількість загиблих – теж у Луцьку, а також у Луцькому, Ковельському та Маневицькому районах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То хай візьмуть і заборонять їздити порушуючи закони!!! Хватить пустословити! Яка може бути повага до влади і поліції коли в них перед носом мітинги влаштовують, нехтуючи Митним кодексом і несплатою податків і порушують ПДР а їх ніхто не зупиняє,бо або Pl або Lt !
Відповісти
Яку ж нісенітницю несе цей держслужбовець. Умисне спотворення фактів. Не фак,т що навіть у половини випадків винуватцем є саме водій на єврономерах. Це навіть не захист власних інтересів. Це політична порнографія. Страшні часи настали. Пани сваряться, а в холопів лоби тріщать.
Відповісти
3 з 5 це не кожна 5та аварія. або одне або інше.
Відповісти
Щомь у вас цифри не сходяться, то пишете 3 з 5 машин, то кожна 5, а це відповідно 60 і 20 відсотків, відчуваєте різницю!
Відповісти
Укробляхі так само не говорять хто був за кермом, так що Шпига смокчи мовчки
Відповісти
Я не проти будь якого рішення що є на користь простих людей. Вважаю проблему єврономерів штучно накрученою в інтересах купки олігархів та тих, хто їсть з їхньої кормушки, для відволікання піпла від важливіших проблем - війни, корупції, зарплат в конвертах, недореформ, захмарної комуналки, тощо. Тому представники ЗМІ та інші оратори мають бути максимально коректні щоб знову не зіштовхнути лобами українців. Бо всі ми знаємо кому на часі це може бути вигідно .
Відповісти
Так на євробляхах докуа мусарів бивших ганяє. Гляньте парковку біля відомчих будівель
Відповісти
Зніміть фальшиве обмеження євро 5, дайте можливість розтаможити авто у 2-3 етапи (на той час можна дати тимчасові номери) і зробіть єдину базу всіх єврономерів. Я перший побіжу реєструватись. Але ж ні, наші депутати тримають інтригу, бо годуються з кормушки автоолігархів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні