--> Скандал навколо «Аверсу»: канал «запікав» на відео не лайку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал навколо «Аверсу»: канал «запікав» на відео не лайку. ВІДЕО

8
-5
Скандал навколо «Аверсу»: канал «запікав» на відео не лайку. ВІДЕО
Журналісти «Аверсу» звинуватили патрульну поліцейську у вживанні нецензурної лексики під час виконання службових обов’язків.

Натомість свідки події переконують, що це – вигадка. Підтвердженням останнього є і відео з місця події, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, журналісти «Аверса» приїхали у поліцію вигороджувати свого водія.

Нагадаємо, учора, 20 квітня, через порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль телеканалу «Аверс». «Епопея» із затриманням водія «Аверсу» тривала декілька годин. Адже тривалий час на місці події водій відмовлявся показувати документи, згодом довго чекали адвоката телеканалу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скандал довкола «Аверсу»: водій «влетів» на два протоколи

Зрештою ж, на водія телеканалу «Аверс» патрульні склали два адмінматеріали – за кермування технічно несправним автомобілем та невиконання вимоги поліцейського пред’явити документи. Водій мав би заплатити два штрафи, але правопорушення об’єднали шляхом накладення адміністративних стягнень.

Тож водієві «Аверсу» патрульні винесли лише один штраф – 425 гривень.

Натомість журналісти телеканалу звинуватили патрульну, яка була на місці події, у вживанні нецензурної лексики і вимагали освідувати її на вміст алкоголю в крові. За результатами ж події вони навіть зробили сюжет, у якому «запікали» слова патрульної так, що може здатися ніби сигналом приховали лайливе слово.

Зауважимо, що свій сюжет, опублікований на YouTube журналісти «Аверсу» назвали так: «Луцька поліцейська: ''мені ваш директор до ...'' Затримання водія телекомпанії».

Натомість такого словосполучення, як «мені ваш директор до…» у реченні патрульної узагалі не було. Аби не бути голослівними подаємо стенограму того шматка розмови між патрульними і журналістами «Аверсу», який це засвідчує (на відео – з 4 хвилини 20 секунд).



***
Працівниця телеканалу «Аверс»: «Я перепрошую. Я керівник інформаційного відділу. Зараз приїде наша юристка і поїдемо вже з оператором на освідування».

Патрульний: «Ми не маємо можливості чекати. Юрист хай під’їжджає в Луцький відділок поліції.

Працівниця телеканалу «Аверс»: «Нєєє, вибачте, ви приїхали з пресою, ви кажете, що він п’яний…»

Патрульний: «Ми не встановили особу, немає документів. Зараз питання вирішується над тим, що автомобіль може евакуйовуватись на штраф майданчик».

Працівниця телеканалу «Аверс»: «Почекайте. Їде юрист, оператор і директор каналу».

Патрульна поліцейська: «Ваші директори телеканалу до нас відношення ніякого не мають».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не побачив я там ні поліції ні журналістів. Якесь абсурдне розважальне шоу клоунів.
Відповісти
поліцейська там лається кілька разів послухайте бо ви вперто не чуєте очевидного
Відповісти
О,то вже той "Аверс", де не "вигулькне" там скандал
Відповісти
Водій випивший
Відповісти
Як важко навчити наших людей порядку.Компроментують ЗМІ взагалі.Журналісти виглядають як базарні баби.

Відповісти
Боже, яка ганьба, Наталю, ваша мама знає чим ви в Луцьку займаєтесь? Вона ж напевно думає що ви працювати поїхали...
Відповісти
Визначення особи можливе якщо є дві людини, що знають її. Поліцейські абсолютно не знають законодавства. Адміністративні справ розлгядаються за місцем вчинення правопорушення. Обиві постанови мали бути розглянуті на місці. І мені ДУЖЕ цікаво, яким чином вони встановили особу у відділку, якщо водій так і не надав жодних документів??
Відповісти
Боже, який жах. "Ви не маєте права підтверджувати особу" - поліцейські - двійошники! І в ОЦЕ платники податків вгатили по 120тисяч грн? Щоб вивчити таких от клоунів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні