--> Журналісти «Аверса» приїхали у поліцію вигороджувати свого водія. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Журналісти «Аверса» приїхали у поліцію вигороджувати свого водія. ФОТО

12
5
Журналісти «Аверса» приїхали у поліцію вигороджувати свого водія. ФОТО
Працівники поліції зупинили автомобіль телеканалу «Аверс» за порушення правил дорожнього руху. Водія доправили до Луцького відділення поліції для встановлення особи.

Інцидент стався увечері 20 квітня на вулиці Електроапаратній неподалік офісу ЗМІ, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Чоловік, який перебував за кермом машини, відмовився пред'явити посвідчення водія, тому його для встановлення особи доправили до міського відділку поліції.

Як стало відомо Волинь24, у міськвідділ вигороджувати водія-порушника приїхали кілька журналістів телеканалу «Аверс», зокрема шеф-редактор Наталія Московка, скандально відома журналістка Наталка Поліщук, журналістка Галина Баран.

Вони вимагають у поліції пояснень, за що затримали водія, та переконують правоохоронців, що ті це зробили незаконно.

В результаті на водія телеканалу «Аверс» склали адмінматеріали за частиною 1 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керував технічно несправним автомобілем) і за частиною 1 статті 126 цього ж кодексу (не пред’явив документи на вимогу працівника поліції). Оформили також протокол затримання.

Зауважимо, що санкції статей передбачають сплату штрафу у розмірі 340 гривень за те, що не працювала ліва фара, та 425 гривень – за те, що чоловік не пред’явив документи на вимогу поліцейського.

Однак правопорушення об’єднали згідно з частиною 2 статті 36, яка передбачає накладення адміністративних стягнень при вчиненні кількох адміністративних правопорушень. Тож водієві «Аверсу» патрульні винесли один штраф – 425 гривень.

До слова, «епопея» із затриманням водія «Аверсу» тривала декілька годин. Адже тривалий час на місці події водій відмовлявся показувати документи. Більше того, представники «Аверсу» навіть намагалися звинуватити патрульну поліцейську у вживанні нецензурної лексики і вимагали освідувати її на вміст алкоголю в крові.


Теги: аверс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водій він Аверсу чи прокурор, чи суддя, чи просто громадянин без постійного місця проживання, неважливо, якщо порушив ПДР, то зобов'язаний згідно чинного законодавства України нести відповідальність за правопорушення, а от журналісти діють несправедливо, бо до себе відношення вимагають законного, а відповідальність бач за неправельні вчинки не хочуть. Справедливість і дотримання норм законодавства обов'язок кожного громадянина України. І потрібно з гідністю визнавати свої помилки.
Відповісти
Так немає доказів порушення !!!! Це підстава тупих поліцаїв!
Відповісти
Це ви так вирішили чи вам Поліщук сказала? :)
Відповісти
щодо несправної фари дійсно є проблема, оскільки нема обовязку вмикати ближнє світло у населеному пункті, а от відмова показати документи на право управління авто - це грубе порушення і водія цілком обгрунтовано доставили у відділення поліції для встановлення особи. тут виникає інше питання : яка причина зупинки ?
Відповісти
Міколо, а ви давно книжечку з чудовою назвою "Правила дорожнього руху України" бачили? Пункт ПДР 31.4.3"в" Вам ні про що не говорить? Наскільки я зрозумів, водія зупинили близько 21:00 (а це вже темна пора доби) саме через те, що у нього не горіла ліва фара у режимі ближнього світла, тобто наявне порушення ПДР, передбачене вищезазначеним пунктом... підстава зупинки відповідає п.1 ст.35 Закону України "Про Нацполіцію". Трохи не те ви пишите...
Відповісти
В темну пору доби нема обовязку вмикати фари? Ви гадаєте фари в автомобілі для краси?
Відповісти
відмова надати документи на право управління авто є порушенням
Відповісти
відмова надати документи на право управління авто є порушенням
Відповісти
відмова надати документи на право управління авто є порушенням
Відповісти
треба почекати, доки розберуться. якщо він порушив, то тоді "вигороджувати". якщо не порушив, то буде трішечки незручно декому. Московка завжди полюбляла ганяти мєнтів, традиції це наше всьо.
Відповісти
Ну капец 4 вагона камер а відео нема...
Відповісти
нарешті добрались до мазаних дебілів які приховують усі злочини міста!Так тримати!Вязати їх і крапка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні