Хто може стати головою Іваничівської райадміністрації

0
1
Хто може стати головою Іваничівської райадміністрації
На посаду голови Іваничівської районної ради претендує три кандидата.

За дорученням сільських і селищного голів, депутатського корпусу Іваничівської районної ради заступник голови районної ради Юрій Мазурок направив листа голові Волинської ОДА Олександру Савченку, в якому запропонував три кандидатури на посаду голови цієї РДА, - пише «ВолиньUA».

Нагадаємо, у березні 2018 року з'явилася інформація, що депутати Іваничівської районної ради шляхом таємного голосування визнали роботу голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною та висловили їй недовіру.

Згодом стало відомо, що Лілії Кревській не висловлювали недовіру. У РДА прокоментували, що у порядку денному не було питання про висловлення недовіри голові РДА, а звіт голови райдержадміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень.

Як вбачається зі звернення, такий лист з’явився після того, як Олександр Савченко запропонував іваничівським депутатам подати на його розгляд кандидатури на посаду голови Іваничівської РДА.

«Обговоривши це питання та заслухавши думку сільських голів, голів ОТГ нашого району, депутатів районної ради, пропонуємо для Вашого розгляду такі кандидатури: – Войтович Людмила Миколаївна – заступник голови районної державної адміністрації; – Мельник Микола Ярославович – депутат районної ради нинішнього і попередніх скликань, одноосібник, член фракції ВО «Батьківщина»; – Яцик Зінаїда Миколаївна – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, депутат районної ради попередніх скликань», – зазначається у зверненні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні