У волинського депутата за відмову від алкотесту відібрали водійське посвідчення

1
3
У волинського депутата за відмову від алкотесту відібрали водійське посвідчення
У Володимир-Волинському міському суді продовжили розгляд “п’яної” справи щодо депутата Волинської обласної ради Олексія Панасюка.

Депутата звинувачують в керуванні машиною в стані алкогольного с'яніння, - пише "Буг".

Нагадаємо, у ніч на 21 березня поліцейські зупинили авто депутата Олексія Панасюка. Запідозрили, що депутат їздить п'яним, тому його авто зупинили. Олексій Панасюк відмовився проходити тест на алкоголь за допомогою драгера. Депутат намагався уникнути освідування на вміст алкоголю, вибіг з кабінету та сховавшись у туалеті дитячого відділення.

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася відео освідування депутата обласної ради від "Самопомочі" Олексія Панасюка на алкогольне сп’яніння у Володимир-Волинському ТМО.

Зауважимо, що судове слухання «розтягнулося» на кілька днів. Так, вчора 16-го квітня заслуховували свідків з цієї справи.

Суддя Надія Пікула зачитала Постанову по справі, в якій спростували інформацію про упереджене ставлення працівників поліції до Панасюка. Також підтвердили, що депутат відмовився від проходження алкотесту в медичній установі, так як не довіряє лікарям. Дії правоохоронців і медиків визнали правомірними.

Суд визначив розмір штрафу у сумі 10 200 гривень, а також позбавив депутата обласної ради права керувати транспортними засобами на один рік. Також на Панасюка поклали судові збори. Зазначимо, що він має 10 днів, аби, за необхідності, подати апеляцію.

Якщо ж протягом 15 днів Панасюк не сплатить штраф, то сума стягнення подвоїться.

Варто зауважити, що попереднє рішення суду за вчинення дорожньо-транспортної пригоди (від 1.03.2018) Олексій Панасюк подав апеляцію та продовжує відмовлятися визнавати свою провину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звідки вилізло це недорозвинуте?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні