Як волинський депутат проходив перевірку на стан алкогольного сп'яніння. ВІДЕО

4
7
Як волинський депутат проходив перевірку на стан алкогольного сп'яніння. ВІДЕО
У мережі з'явилася відео освідування депутата обласної ради від "Самопомочі" Олексія Панасюка на алкогольне сп’яніння у Володимир-Волинському ТМО.

Відео, де депутат Волинської ради проходить освідування опублікували на ресурсі Володимир.Медіа.

На відео депутату задають питання, чи він вживав алкоголь 20 березня. Спочатку він сказав, що "20 вживав, 21 ні". Потім депутат заявив, що нічого говорити не буде і що він не вживав алкоголь.

Також в Олексія Панасюка запитували, чому він намагався уникнути освідування на вміст алкоголю і втікав, на що депутат не зміг дати чіткої відповіді.

Нагадаємо, у ніч на 21 березня поліцейські зупинили авто депутата Олексія Панасюка. Запідозрили, що депутат їздить п'яним, тому його авто зупинили. Олексій Панасюк відмовився проходити тест на алкоголь за допомогою драгера.

Депутат намагався уникнути освідування на вміст алкоголю, вибіг з кабінету та сховавшись у туалеті дитячого відділення. Саме в дитячому відділенні дехто з персоналу помітив “чоловіка в сорочці, костюмі та який ледве стояв на ногах”, медики не відразу зрозуміли хто перед ними. Однак через певний час вдалося встановили, що Панасюк керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик підтвердив, що був складений адміністративний матеріал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та нічого
Хай далі п'яними їздять?
Відповісти
Мерзенність. Людина стоїть зовсім п*яна.
Відповісти
Да садити таких потрібно. В інших країнах депутати адекватніші, і країна процвітає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні