У луцькому парку немає де залишити машину

5
-2
У луцькому парку немає де залишити машину
Керівник КП «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко розповів, що у луцькому центральному парку нині немає місць для паркування.

Про це він розповів у коментарі інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, у неділю, 15 квітня, через неправильно припарковані у парку автівки, не могло проїхати авто рятувальників

«Наше підприємство займається паркуванням автомобілів тільки на тих місцях, які виділила нам міська рада. Якщо виконавчим комітетом нам виділяється земельна територія, то ми обслуговуємо припарковані там автомобілі, наводимо порядки, ставимо знаки тощо», - каже Сергій Денисенко.

Він додав, що на сьогоднішній день у Центральному парку немає територій, які обслуговує КП «АвтоПаркСервіс».

«У нас немає жодних паперів, які б засвідчували, де мусять паркуватися автомобілі. Над цим проектом ми думаємо і працюємо», - розповів керівник підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в парку і не повинно бути автопарковки!Парковка є навпроти в’іізду в парк,просто декому ліньки пройтися десяток метрів!
Відповісти
Повністю підтримуємо. А від керівника КП «АвтоПаркСервіс» хотілося б почути, які відбулися зміни на краще в місті, принаймні за час його роботи, в питаннях облаштування і роботи на тих паркувальних місцях, які обслуговуються КП.
Відповісти
Нєхер шастать. Дай волю, то весь парк в асфальт і бетон закатають задля комфорту. Ногами ходіть - жопи меньші будуть.
Відповісти
Парк_ для відпочинку людей,а не для парковки автомобілів товстосраких і з бульдожими мордами крутеликів,які запливши жиром не можуть і десяти метрів пройти пішки.Вирити рова перед тією дорогою,що проходить до зоопарку і питання закрите.
Відповісти
:))))) а на холєру вони там нужні....паркт для людей, а не для машин. Чудова стоянка є біля парку , де по четвергам торгують фермери. Чудовісінька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні