Як працює Волинська обллікарня після «мінування». ВІДЕО

1
5
Як працює Волинська обллікарня після «мінування». ВІДЕО
Волинська обласна клінічна лікарня після «мінування» працює у звичному режимі.

Ті хто прийшов на роботу, нині працюють у звичному режимі, а ті, хто відчергував – відпочивають, - йдеться у сюжеті Суспільного Волинь.

"Ніскілечки не було страшно. Допомога була організована, все було так злагоджено. Я навіть у паніку не впала", - каже пацієнтка медзакладу Клавдія Радвинецька.

Завідувач відділення інтервенційної радіології Юрій Легкодух каже, що обурений жартами тих, хто нібито замінував лікарню, адже у відділені є багато важкохворих, зайве переміщення яких несе загрозу.

Нагадаємо, 11 квітня близько 19:15 поліцію повідомили про замінування обласної лікарні. За 30 хвилин 750 пацієнтів лікарні евакуювали. Серед них було 50 хворих, яких вивезли на вулицю на ліжках, 10, які самостійно не дихають. Їх перевезли в Луцьку міську клінічну та центральну районну лікарні.

Згодом з’ясувалось, що повідомлення про замінування – жарт. Тож пацієнтів повернули в палати.

Згодом чоловіка, який повідомив про замінування затримали, а сам заклад прочесали правоохоронці та рятувальники – вибухівки вони не знайшли.

Виявилось, що повідомив про замінування 39-річний лучанин напідпитку. Для чого це зробив, він не пояснює.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочеться сподіватись, що паралельно з ремонтом обллікарні не буде відремонтоване ще чиєсь помешкання...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні