Мінера обласної лікарні затримали

3
10
Мінера обласної лікарні затримали
Чоловіка, який повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні, затримали.

Нагадаємо, у середу 11 квітня працівників та пацієнтів Волинської обласної клінічної лікарні евакуювали через повідомлення про замінування.

"На лінію 102 надійшло повідомлення про замінування. Приїхали рятувальники. Особа, яка зробила виклик про замінування, затримана", - повідомив начальник міського відділу поліції Олег Кічук.

За словами правоохоронця, це місцевий.

Наразі тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне йому укольчик погано зробили
Відповісти
Буде більше ніж достатньо часу,щоб обмізкувати свй вчинок.Навряд чи порозумнішає,бо скоріше всього відіб"ють те,що залишилось дурній безтолковці.
Відповісти
Посадити , що б знав. Через таких у лікарні не можна спокійно лежати . А є ще ж і тяжкохворі в реанімації, люди кому саме операції проводять. Думає жопою а інші страждають. Років 5 строгого режиму то 20 -му перекаже ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні