«Ми пережили найстрашнiшi днi», - мама дівчинки, якій сестра вистрілила в голову

0
-5
«Ми пережили найстрашнiшi днi», - мама дівчинки, якій сестра вистрілила в голову
Мама 3-річної дівчинки із селища Ратне, якій старша сестра вистрілила в голову з рушниці, каже, що дитина одужує.

Про це Світлана Зінов'єва-Бенедисюк написала у Фейсбуці.

Нагадаємо, 6-річна дівчинка вистрілила із пневматичної гвинтівки у скроню своїй 3-річній сестрі. Обох дівчаток няньчив дідусь. Він не помітив, як старша онука взяла до рук пневматичну гвинтівку і вистрілила трирічній сестричці в голову. Дівчинку у важкому стані «швидка» доставила в обласну лікарню, де її прооперували. Операція пройшла успішно, дитина прийшла до тями.

Жінка дякує усім небайдужим, які підтримали сім'ю у цей важкий час.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Їхали й молилися, щоб не заглохли, бо везли дівчинку з простреленою головою, - лікарі «швидкої»

"Хочу подякувати людям, якi були небайдужi до нас у важкий для нас час. Дуже дякую людям, якi нам допомогли. Завдяки вам, вашим молитвам, вашiй допомозi, ми змогли пережити найстрашнiшi для нас днi. Наша дiвчинка, вижила завдяки нам всiм", - йдеться у дописі.

"Нiколи не могла i уявити, що нас настигне така бiда. Дуже дякуемо вам за вашi щирi серця, вашу допомогу. Наша донечка вижила, i хоч попереду у нас ще багато роботи, вона одужуе. Ви нас дуже пiдтримали. Дякуємо вам", - додала Світлана Зінов'єва-Бенедисюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні