Після «замінування» Волинській обллікарні потрібен ремонт

1
-2
Після «замінування» Волинській обллікарні потрібен ремонт
Вивозячи хворих на вулицю, медики Волинської обласної клінічної лікарні, пооббивали ліжками стіни та двері. Тепер деякі приміщення медзакладу потребують ремонту.

Про це «Волинь24» розповів головний лікар обласної лікарні Іван Сидор.

Нагадаємо, у середу, 11 квітня, близько 19:15 повідомили про замінування обласної лікарні. За 30 хвилин 750 пацієнтів лікарні евакуювали. Серед них було 50 хворих, яких вивезли на вулицю на ліжках, 10, які самостійно не дихають. Їх перевезли в Луцьку міську клінічну та центральну районну лікарні.

Згодом з’ясувалось, що повідомлення про замінування – жарт. Тож пацієнтів повернули в палати.

«Фінансових збитків поки не підраховував, але в деяких палатах, і коридорах треба буде ремонт робити. Все ж бігом треба було. Ліжками і стіни, і двері пооббивали», - розповів Іван Сидор.

«Але найбільші збитки – це психологічна травма у пацієнтів та медперсоналу. Ми ж викликали усіх лікарів, завідуючих відділеннями, щоб вивести 750 людей на вулицю. Всі дуже переживали, бо не знали, що далі буде», - додав медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а сидору хатинку побудувати не треба бідовому
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні