Якщо зробити двосторонній рух на Винниченка, будуть затори, - луцькі патрульні

3
-1
Якщо зробити двосторонній рух на Винниченка, будуть затори, - луцькі патрульні
У патрульній поліції Волині розповіли, чи можливий двосторонній рух на вулиці Винниченка у Луцьку.

Про це у коментарі «Волинь24» розповіли у відділі безпеки дорожнього руху патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, у лютому лучани зареєстрували петицію до місцевої влади з проханням дозволити двосторонній рух вулицею Винниченка після 21:00. Однак, забракло необхідної кількості голосів.

Із таким же проханням звернулися луцькі таксисти, які просили відкрити вулицю Винниченка лише для громадського транспорту та таксистів.

«Це ускладнюватиме рух, може спричинити затори й автопригоди. Якщо дозволяти – то дозволяти усім, а не тільки таксистам. Але краще так, як є зараз», - кажуть у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у луцьку нема таксі, а є шашечки. несправні, з не бритими,немитими хамами, які ніколи не мають решти.
Відповісти
Не повезло Вам з таксистами. Я скільки викликаю таксі, ще ніразу не нахамили. Стосовно здачі, якщо вартість проїзду 48 грн, Ви дали 50 і чекате 2 грн здачі, то може краще користуйтесь послугами маршрутки? Коли в кабаку пропиваєте по 200-300грн, то чайові ж лишаєте. Це та сама сфера послуг, де Вам за чайові були б вдячні, навіть за 1-2грн. А взагалі, користуйтесь послугами перевірених служб 579, 828, ... Там де фіксується Ваше замовлення і при порушенні Ваших прав можете звернутись із скаргою на водія назвавши позивний та марку або номер машини.
Відповісти
Цікаво, яким чином будуть утворюватись пробки після 21:00? Година пік максимум до 19:30. Стосовно таксистів, а чому б не дозволити рух таксі після 21:00? Це здешевить проїзд до центру міста на таксі для пасажирів, а водії, знаходячись на вул.Винниченка зможуть оперативно виконувати отримані замовлення. Зараз, нажаль, якщо таксі стоїть біля директорії, то замовлення від ЦУМа водії ігнорують через те, що згідно ПДР треба далеко обїзжати.
Самий раз дозволити рух таксі вверх по вул.Винниченка з 23-6:00. В цей період нема руху маршрутних ТЗ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні