Таксисти хочуть зробити двосторонній рух на вулиці Винниченка у Луцьку

9
4
Таксисти хочуть зробити двосторонній рух на вулиці Винниченка у Луцьку
Керівниця інформаційно-диспетчерської служби таксі «Морячок» запропонувала зробити двосторонній рух на вулиці Винниченка у Луцьку.

Про це стало відомо у вівторок, 6 лютого, під час зустрічі з головами інформаційно-диспетчерських служб таксі з питань мережі парковок таксі міста Луцька.

Зокрема, вона зазначила, що пасажири часто скаржаться на високу ціну за проїзд від залізничного вокзалу до універмагу. Мовляв, аби доїхати до Цуму, треба виїхати на вулицю Івана Франка, звідти - на Набережну і лише тоді - до центру міста.

«За цю відстань люди мусять заплатити 50 гривень, а причиною такої ціни є проблема одностороннього руху по Винниченка», - каже керівниця інформаційно-диспетчерської служби таксі «Морячок».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршруткою за 4грн. можна доїхати. А для любителів кататись на таксі, воно всеодно дешевше не буде. Навіть якщо і дозволять такий рух.
Відповісти
против такой затеи ))) чай не Москва - объедут !!!!
Відповісти
А як вам такий маршрут: ж/д вокзал - Романа Шухевича - пр-кт Перемоги - Шопена - Волі (Степана Бандери) - ЦУМ. Максимум один світлофор і менш напружений рух, та й по вул. Потапова можна вискочити до ЦУМа.
Відповісти
Через Винниченка 2,2 км, через Франка 2,8 км, Через Шухевича-Перемоги-Волі - 2,7 км. Різниця 500-600 метрів)) То буде не 50, а 47 грн?
Відповісти
Ще не чув смішнішої ідеї.То може всі односторонні вулиці зробити двосторонніми.щоб у служби таксі збільшилась кількість пасажирів і не треба було нічого об'їжджати. Оце ж проблема великого масштабу.
Відповісти
Чого там не можна хоча б вночі зробити двосторонній рух? Не бачу проблем.
Відповісти
а вся гопота з прокуратури, поліції, юстиції та прочєє спокійнісенько їдуть під знак на Вінниченка, бо вони ОБсРАНІ
Відповісти
а доречі, як заїхати до міськ. управління юстиції??? Від ЦУМа суцільна полоса, а від пПроміня "В'їзд заборонено"??!!
Відповісти
Потрібно їхати через вул С. Бандери на Винниченка повертаючи на ліво, так можна доїхати нічого не порушуючи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні