--> На Волині колодами задавило брата та племінника загиблого атовця Сусваля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині колодами задавило брата та племінника загиблого атовця Сусваля

0
8
На Волині колодами задавило брата та племінника загиблого атовця Сусваля
Біля села Людмильпіль Володимир-Волинського району перевернувся віз із колодами, які на смерть задавили старшого брата і племінника покійного Петра Сусваля – Героя АТО.

14-річний хлопчик був онуком Остапу Сусвалю, батьку загиблого Героя АТО, - пише "Буг".

Нагадаємо, трагедія трапилась у вівторок, 10 квітня, близько першої години ночі. Правоохоронці з’ясували, що 37-річний житель Володимир-Волинського району керував возом з колодами. Чоловік, ймовірно, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Підвода перекинулася і придавила їздового та його 14-річного сина. Батько та син загинули на місці.

Нагадаємо, на честь Петра Сусваля перейменували село Жовтневе. Сусваль – це прізвище мобілізованого солдата 51-ї ОМБр, котрий отримав важкі поранення у боях за Савур-Могилу і помер від ран у дніпропетровському госпіталі. Петро Сусваль був наймолодшим у багатодітній родині, де нині і батько і мати – інваліди першої групи

Відомості зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні