Чи будуть перевіряти Старий ринок у Луцьку після сюжету «Ревізора»

4
-9
Чи будуть перевіряти Старий ринок у Луцьку після сюжету «Ревізора»
У головному управлінні Держпродспоживслужби розповіли, чи будуть перевіряти Старий ринок у Луцьку після "ревізії" столичного телеканалу.

Про це пише Конкурент.

Нагадаємо, телеканал Новий канал у сюжеті програми "Ревізор.Магазини" від 9 квітня показав, як торгують на Старому ринку. Іржаві холодильники, товари на газеті, голуби над їжею, туалет майже біля прилавків - ось що чекало на знімальну групу.

У головному управлінні Держпродспоживслужби у Волинській області розповіли, чи можна за матеріалами програми "Ревізор" перевірити продуктові павільйони.

Головний спеціаліст відділу санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Назар Орел пояснив, що, на жаль, відео програми не може підставою для перевірки.

Аби її провести, варто аби місце, де здійснюється продаж, був включений у план заходів перевірки.

"Якщо ж цього об'єкта у плані немає, то його можна перевірити й поза планом. Але це необхідно робити за зверненням громадян, які до того ж мають надати підтверджувальні документи чи матеріали про недобросовісну покупку", – пояснив головний спеціаліст.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Це був цирк», - активіст про падіння ведучої «Ревізора» на Старому ринку

Окрім цього запит про здійснення перевірки ще направляють до Державної регуляторної служби і після того тільки можна отримати можливість перевірки.

Сама ж перевірка має здійснюватися комплексно разом із фахівцями ветеринарної медицини і безпечності харчових продуктів.

Чоловік додав, що на сьогодні існує така система, яка не дозволяє управлінню Держпродспоживслужби у Волинській області самостійно й оперативно приймати рішення, які можуть сприяти вирішенню ситуації.

"Тому за матеріалами програми, ми не можемо здійснювати заходи перевірки", – підсумував Назар Орел.

Зазначимо, "Ревізор.Магазини" перевірив також гастроном "Сова", секонд-хенд на проспекті Грушевського та магазин "Салют".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нафіга тоді та продспоживслужба. Напиши звернення, дай їм факти, докази. А вони тоді піднімуть свої задки і приїдуть взяти хабар. Розігнати паразитів.
Відповісти
Як можна допустити такий безлад на ринку?Повна антисанітарія!Куди дивиться ветеринарна лабораторія ринку?Чим вони там займаються? Випискою довідок за хабарі?!
Відповісти
Загнати туди бульдозера, та знести все до бісу. Розплідник щурів та іншої гадості
Відповісти
"Ревізор"робить корисну справу.Ми,прості громадяни не можемо потрапити туди, де повна антисанітарія і спорчені продукти,які нам продають.І нас ніхто не почує,хоч кричма кричи.Хоча і "Ревізора" ,відповідальні за цей безлад також ніхто не боїться і все залишиться як і було.Але "Ревізор" хоч запустив в ЗМІ свій матеріал про цей срач і на душі стає трошки легше ніби хтось про нас дбає.Якби ще "Ревізор" мав повноваження накладати "космічні" штрафи і закривати ці гадюшники,то взагалі був би супер.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні