«Це був цирк», - активіст про падіння ведучої «Ревізора» на Старому ринку

3
-2
«Це був цирк», - активіст про падіння ведучої «Ревізора» на Старому ринку
Виконавчий директор Асоціації малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов вважає, що ведуча програми «Ревізор» Наталія Кудряшова симулювала падіння на Старому ринку у Луцьку.

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 9 квітня, на Новому каналі в ефір вийшла програма «Ревізор. Магазини». У цьому випуску ведуча Наталія Кудряшова інспектувала луцькі заклади торгівлі, в тому числі Центральний ринок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Товарне дикунство», або Як «Ревізор» перевірив Старий ринок у Луцьку

Ревізора обурили брудні прилавки, іржаві холодильники та торгівля на газетах. А одна з продавчинь так виштовхувала ведучу з-за свого прилавка, що та аж впала.

«На мій погляд ситуація з падінням – це був цирк. Як в футболі інколи футболісти падають, щоб пенальті призначили, так і тут. Було видно, що людина добивалась резонансу», - вважає активіст.

Водночас він визнає – проблеми на ринку є. Тому в плані чистоти ситуація на ринку в програмі висвітлена «більш-менш об’єктивно».

«Можливо деякі продавчині розслабились, тому що є мораторій на перевірки і немає жорсткого контролю. Керівництво ринку все-одно якісь кроки робить і в санітарних моментах, і в обладнанні місць для торгівлі, але їх завжди не вистачає. В часи найбільшого напливу продавці виходять за межі ринку», - розповідає Ігор Дильов.

«Що з ними робити, міліцію викликати? Тим більше, що люди платять за місце. Можливо дирекція заплющує очі на ці речі», - зазначає активіст.

«Показали, що все ужас-ужас, а насправді ми так живемо. Випадків отруєнння не було і це вже добре», - додав очільник асоціації «Бізнес-Волинь».

З його слів, змінювати ситуацію на ринку варто, однак це дуже непросто, адже потрібно врахувати потреби звичайних селян, які привозять до міста свою продукцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все зідять старий ринок як ЦУМ як все
Відповісти
Той Дильов нехай лад наведе зі своїми підприємцями, а то розвів ...
Відповісти
Звичайно навмисне впала,це видно неозброєним оком.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні