«У якості волинської горілки можна бути впевненим на 100%», - керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт»

0
1
«У якості волинської горілки можна бути впевненим на 100%», - керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт»
Луцький спиртогорілчаний комбінат випускає горілку «Старожитню», «Наша воля» та «Віче». Про це розповів керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров у інтерв'ю для Волинь 24.

Зокрема, він зауважив, що напій продають не лише на теренах Волинської області, а також Тернопільської, Львівської та Рівненської. У планах - реалізація у всіх областях України.



«На Волині популярні торгові марки - це «Старожитня» і «Наша воля». Також волиняни полюбляють «Віче». До речі, це горілка з довгою історією. Через економічні труднощі з 2011 по 2016 роки ми її не випускали. На підприємстві дуже радіють з того, що вдалось відновити виробництво. Адже "Віче" - це дуже якісна горілка. До того ж її розливають в пляшки з оригінальним дизайном. Вона виділяється на полицях магазинів».



Окрім того, для продукту використовують лише натуральні інгредієнти. Наприклад, для горілки «Наша воля» на калгані використовуємо виключно натуральний корінь калгану, з якого виготовляємо ароматний спирт.



Наприкінці додамо, що Луцький МПД ДП "Укрспирт" - це єдине підприємство, яке поєднує і спиртове, і горілчане виробництво.

«Основа хорошого спирту – вода. Якості останньої на підприємстві приділяється особлива увага. Проводяться спеціальні очистки, щоденні лабораторні перевірки. Тож і в якості волинської горілки можна бути впевненим на усі 100%».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні