Останній виступ Марії Хурсенко на «Голосі країни»

1
5
Останній виступ Марії Хурсенко на «Голосі країни»
Лучанка Марія Хурсенко покинула проект «Голос країни» на телеканалі «1+1».

Про це стало відомо у восьмому випуску нового сезону "Голосу країни".

"Тут все вирішує голос, а не те, хто твій тато. У прямому ефірі мають бути лише найсильніші. Хай доведе це", - сказав один з суперників Марії.

"Я не через це у команді (не через відомого батька, - авт.), до мене нема особливого відношення.", - каже Марія Хурсенко.

"Потрібно вдвічі потежніше виступити на сцені - і за себе, і за батька. Це подвійна відповідальність", "Марії треба справитися з хвилюванням і все вийде", - казали перед витупом Марії її суперники.

"Я не готова здаватися, буду робити все можливе від себе, щоб зайняти місце на одному зі стільців", - сказала перед виступом дівчина.

Марія Хурсенко заспівала пісню «My heart will go on» Celine Dion. На своїй сторінці в Інстаграмі дівчина написала, що на "нокаутах" вона була інша. І додала, що не змогла справитися з хвилюванням, тому у виконанні були погрішності.

Після виступу її суперники сказали, що вона перехвилювалася. Тренери теж не були задоволені її виступом. Марія сказала, що для неї є великим досягненням, що вона пройшла до такого етапу в "Голосі країни".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!Ми гордимось тобою і пам'ятаємо чудові пісні твого батька!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні