--> Лучанка Марія Хурсенко вилетіла з «Голосу країни» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка Марія Хурсенко вилетіла з «Голосу країни»

6
5
Лучанка Марія Хурсенко вилетіла з «Голосу країни»
Лучанка Марія Хурсенко залишила шоу «Голос країни» за крок від прямих ефірів.

Ефір за участю відомої лучанки показали на каналі 1+1 у неділю, 1 квітня.

На етапі «нокаутів» у кожного з тренерів залишилось по дев’ять учасників у команді. При цьому лише четверо з них можуть потрапити до прямого ефіру.

За правилами, учасники виступають по-одному, а потім тренер може посадити їх на одне з чотирьох крісел або ж відразу відправити додому.

«Я хочу пройти далі, щоб у прямих ефірах заспівати пісню батька. Я не готова здаватись. Зроблю все можливе, аби зайняте місце на стільці», - розповіла перед виступом Марія Хурсенко.

«Все вирішує голос, а не те, хто твій тато. Хай доведе, що вона може», «Марії потрібно вдвічі потужніше виступити – і за себе, і за батька. Це подвійна відповідальність», - відгукувались про неї суперники.



Марія Хурсенко заспівала пісню «My heart will go on» Celine Dion у новій обробці. Ця пісня – саундтрек культового фільму «Титанік».

Однак тренери її виступу не оцінили.

«Не вийшло. Ви співали якось окремо – бек окремо, ви окремо. Не було музики, єдності», - прокоментувала Джамала.

«Втонув Титанік», - додав Потап.

«Я тобі дякую дуже. Ти дуже старалась, але «Голос» – це не твоя заповітна мрія. Тренер може допомогти прибрати все зайве, що заважає розвитку. І в нашому випадку це вийшло. Тато тебе бачить і пишається тобою», - зауважив тренер Сергій Бабкін.

«Я можу посадити тебе на четверте крісло, але є сильніші учасники. Я тебе відпускаю», - резюмував він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Марія Хурсенко: «Якби тато був живий - мене на сцені не було б. Він беріг мене від цього». ІНТЕРВ’Ю
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате Зіандж всяких оставлять.
Відповісти
татова слава не допомогла
Відповісти
Татові слава залишиться з дочкою назавжди!!!
Відповісти
Молодець, дівчинко! Для Луцька ти все одно переможниця!
Відповісти
Розумна і красива дитина. Але поїхала в Київ без бабла, а "талант" з баблом має прямий звязок. Ось як пише один мистецтвознавець у книзі "Жлобологія". "Приїжджає до одного з відомих київських продюсерів жлоб з кілограмовим золотим хрестом на шиї і радиться з ним: "Слушай, я ей купил дорогую тачку, одел в меха, дважды свозил на Багамы, переписал дом в Испании, а она хочеть петь? Сколько надо, чтобы она запела?..". Ось вам відповідь на усі проблеми. За жлобами не пробєшся. Бабло треба. І буде "співати". Так "співає", наприклад, Тіна Кароль: не душею, не голосом, а губами. Так співають половина українських "талантів". Сьогодні через цю сірість дуже важко пробитись. І відбирає талантів сірість. Тому відбирають ще сіріших за себе.
Відповісти
Та вона не бідна також.Але нащо нам вона тра,щоб кожен крок її піарити.Ще напишіть з ким вона може спала.Єта чого ж ви всяку дурню пишете.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні