У Луцьку збирають підписи проти швейцарських тролейбусів

8
0
У Луцьку збирають підписи проти швейцарських тролейбусів
Лучани просять владу не купувати "беушні" тролейбуси зі Швейцарії.

Відповідну петицію зареєстрував Анатолій Котлюк.

Нагадаємо, луцькі чиновники планують купити у Швейцарії десять бувших у використанні тролейбусів.

Раніше повідомлялося, що один швейцарський тролейбус, який планують закупити для міста, обійдеться лучанам у мільйон гривень. Натомість тролейбус з Польщі можна було б купити за 260 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Швейцарська схема: як Луцьку продають тролейбуси за завищеною ціною

Відтак, лучанин у петиції просить купити тролейбуси у Луцького заводу, а не з-за кордону.

"Зрозуміло, що вартість б/ушного тролейбуса суттєво відрізняється від нового, але:

1) новий тролейбус буде довше працювати, ніж старий. До того ж у разі потреби ремонту оригінальні запчастини під рукою, тобто на заводі;

2) це інвестування коштів в економіку Луцька. Частина грошей за тролейбуси піде на заробітні плати працівникам, більшість з яких живе в Луцьку, і витратять ці кошти в Луцьку. До того ж завод платить податки (на жаль, не знаю їхніх обсягів) і таким чином гроші теж повернуться в казну міста", - йдеться у тексті петиції.

Зазначимо, для того, щоб звернення розглянули у міськраді необхідно зібрати 300 підписів. Станом на 11:00, 29 березня підписались 38 осіб.

До кінця збору підписів 12 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво ,а ті лучани іздять тавріями ,ланосами,запорожцями?!
Відповісти
"... Автор петиції: Котлюк Анатолій Васильович ..." Ржу нємагу. Котлюк, ти думаєш що лучани рагулі і дибіли і нічого не розуміють?! :)
Відповісти
Як ви вже задрали. Відкинули вас від корита і ви все мечитесь як вужі на сковороді. Чогож ти би.ло не кричав це при Романюку кули той мотлох з польщі купували. Що тоді не треба було підтримувати завод, тоді податки не треба було платити. Ви гни.и робите все щоб було тільки гірше людям, щоб знов до корита добратись. Костку поклали, погано, парк до пуття довели, знов погано, ремонт в дворах поробили, знов погано. Місто в порядок привели, аура вибачте їм не та. А те що при вас в гамні сиділи і землю крали на ліво і на право, то це все добре було.
Відповісти
Брехня!!! Лучани ЗА!
Відповісти
Це ідіотизм - не вже у ХХI столітті хтось повірить що Богдан краще «Хесс-Лай Трэм3».
Відповісти
Луч ани з нетерпінням чекають швейцарські тролейбуси!
Відповісти
Самі пересувайтесь на богданівських тролейбусах. Так як я пересуваюсь переважно тролейбусом бажаю їздити на швейцарських тролейбусах. І люди які там їздять більшість пасажирів тролейбусів за іноземні! люди які пересуваються маршутками або авто будь ласка не лізьте до НАС! Ми самі вирішимо!
Відповісти
п.с. Іще хочу додати, що краще проїздити на 8 швейцарських тролейбусах мінімум 10 років ще це як мінімум. А ніж на 2 богданівських по 3-5 роки бо далі вони металолом, видно по маршрутках.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні