На Волині масово перевірятимуть пожежну безпеку у торгових центрах

1
1
На Волині масово перевірятимуть пожежну безпеку у торгових центрах
На Волині проведуть масові перевірки торгово-розважальних центрів і інших людних місць на дотримання прави пожежної безпеки.

Про це стало відомо на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у середу, 28 березня, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанин закликає перевірити торгово-розважальні центри на пожежну безпеку

За словами заступника начальника управління із запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України у Волинській області Олега Билиці, останні планові перевірки проводилися впродовж 2016 року. За результатами перевірок керівники та директори закладів отримали акти та приписи щодо усунення порушень пожежно-техногенної безпеки.

"У зв’язку із пожежею, що трапилася 25 березня 2018 року в ТЦ «Зимова вишня» міста Кемерово (Російська Федерація) пропоную провести позапланові заходи щодо дотримання вимог законодавства з питань пожежно-техногенної безпеки торгово-розважальних закладах та інших об’єктах з масовим перебуванням людей", – зазначив Олег Билиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Слідами Кемерово: чи готові луцькі розважальні центри до пожеж

В першу чергу перевірятимуть нічні клуби, торгово-розважальні центри, великі супермаркети тощо. Оглянуть також заклади науки, культури та охорони здоров’я. Перевірки розпочнуть вже 28 березня та проводитимуть поетапно.

"Ви повинні все перевірити. Зі свого боку гарантую вам повну підтримку, адже впевнений, що будуть випадки недопущення ваших людей на об’єкти. Окрім того, готовий і сам виступити в ролі інспектора, адже люблю часом навідатися без попередження. Я навіть за те, щоб викликати правоохоронні органи та подавати на недобросовісні підприємства та організації до суду", – зазначив голова Волинської ОДА Олександр Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую! Чудова ідея!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні