Володимирські чиновники пояснили, чому родина загиблого атовця живе в розвалюсі

5
0
Володимирські чиновники пояснили, чому родина загиблого атовця живе в розвалюсі
У Володимир-Волинській міській раді прокоментували, чому родина загиблого учасника АТО Сергія Смірнова мешкає в аварійному будинку на Драгоманова 35.

Коли у домі залишались заселеними три квартири мешканців, серед яких і Смірнови, міською радою було придбано відповідну кількість трикімнатних квартир у інших будовах міста: одну в новобудові, дві – на вторинному ринку, - повідомив виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради.

Сім’я Смірнових від цієї квартири відмовилась, бо не хотіла отримувати житло на вторинному ринку, тому залишилась проживати у аварійній споруді.

Після того, як родина втратила годувальника, його дружині Ірині Смірновій надали грошову компенсацію 535 359 гривень, зі спецфонду міського бюджету виділено 123 133 гривні. За ці кошти вдова загиблого у АТО придбала квартиру загальною площею 66,9 м2.

Проживаючи у цій квартирі разом з молодшою донькою Аліною, Ірина Смірнова користується пільгами на житлово-комунальні послуги та не здійснює оплату послуг за власний кошт.

Доньці Ірини Смірнової Крістіні надали кошти з держбюджету у сумі 487527 гривень, а в вересні того ж року з міського бюджету додали 112 131 гривню. За ці кошти донька загиблого придбала квартиру у місті Луцьку загальною площею 60,6 м2.

При всьому цьому мати Ірини Смірнової дійсно досі прописана у квартирі у аварійному будинку.

Крім того, Ірина Смірнова як вдова загиблого учасника АТО, отримала у місті земельну ділянку під забудову площею 911м2.

Комунальники при черговому огляді будинку виявили, що мешканці крадуть електроенергію. Через самовільне підключення до електромереж працівники ЖЕК вимкнули споживання необлікованої електроенергії. 28 березня з мешканцями будинку погодили відновлення постачання електрики, але через підключення лічильників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А читав попередню статтю і думав яка бездушна місцева влада. Виявилося що все зовсім по іншому. Коли вже буде совість у людей.
Відповісти
Журналісти так написали попередню статтю, що виглядало зовсім інакше, тому й коментарі були відповідні.
Відповісти
Крістіна ваабще в городі не живе бо вчиться і працює. А мати буває в нашій розвалюсі раз на два тижня. Але Ірка борецця бо їй пообіщали ще одну квартіру
Відповісти
Чого жалітися що матір живе у цій квартирі? Як ти хороша дочка, то візьми маму до себе і всі проблеми вирішаться. Так ні, треба гадити владу! Совість треба мати, баришня!
Відповісти
Є такі батьки загиблих хлопців, що спецом розлучаються, аби отримати ДВІ квартири.
А тут що сказати? Мама хоче ще одну квартиру, ото і мутять воду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні