У Володимирі в будинку, де мешкає сім'я загиблого атовця, відключили світло

4
-1
У Володимирі в будинку, де мешкає сім'я загиблого атовця, відключили світло
У Володимирі-Волинському в аварійному будинку на Драгоманова 35, де мешкає родина загиблого учасника АТО, відключили світло, хоча заборгованостей мешканці не мають.

Про це у Фейсбуці пише Ірина Смірнова - вдова загиблого офіцера 51-ої ОМБр Сергія Смірнова, який загинув у зоні АТО під час виходу з "Іловайського котла".

"Вчора мешканцям, які там залишились, без попередження відключили світло у під'їзді. Запропонували провести за власний кошт. Зорієнтували на 3000 грн. Там і так вся проводка йде поверху, бо весь час вибиває світло, вистрілюють лампочки" - пише Ірина.

"Хто дає такі вказівки?!" - обурюється жінка.

За її словами, боргу за комунальні платежі мешканці будинку не мають. Є переплати - в тому числі і за світло.

Ірина зазначила, що сама зараз не проживає в цьому будинку, проте там й досі мешкає її мама та старша дочка. Також в будинку мешкають ще чотири сім'ї, де є маленькі діти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Антинародна влада, яка розвела війну, знущається не тільки з простих людей, але й з загиблих на війні, топчуть своїми вчинками їх пам'ять. Бариги, що сидять при владі, повинні дати квартиру сім'ї загиблого в Іловайському котлі. За свої гроші, які накрали в державі.
Відповісти
А за що він загинув? Щоб процвітав Рошен і президент їздив на Мальдіви? Немає нічого святого, покайтеся і не знущайтеся з людей.
Відповісти
Ира лжет - ей как семье погибшего дали аж две квартирьі, одну во Владимире, одну в Луцке. Больше никому так не повезло из семей погибших атошников. В одной она живет с меньшей, а старшая дочь живет и работает в Польше. В єтом ветхом доме, о катором речь, никто из членов семьи не живет. И сколько можно спекулировать на памяти героя - у нее уже давно новьій муж
Відповісти
да не ездила би на новом авто по барам, купленом на геройские деньги а детям дала б, к бабушке их свозила б, они отказалаись от бабушки - матери погиблого героя. А еще никто не получил землю, а она аж две
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні