--> У Луцьку працівники «Богдану» мітингують проти швейцарських тролейбусів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку працівники «Богдану» мітингують проти швейцарських тролейбусів. ФОТО

7
-2
У Луцьку працівники «Богдану» мітингують проти швейцарських тролейбусів. ФОТО
У Луцьку працівники автозаводу «Богдан» протестують проти рішення міської влади купити вживані швейцарські тролейбуси.

Мітинг розпочався зранку у середу, 28 березня біля Луцької міської ради.

Зауважимо, цього ж дня відбувається сесія Луцької міської ради.

Працівники "Богдану" взяли плакати з надписами "Патріотам продукції "Богдана", "Влада, почуй свій народ", "Ні іноземним тролейбусам" та інші. Мітингарі перекрили вулицю Богдана Хмельницького і рухаються вздовж неї.

Вони взяли з собою рожевий тролейбус, який виготовили для автопарку міста Кременчук Полтавської області, і кричать "Ганьба!".

Зараз мітингарі прийшли під стіни Луцької міської ради і закликають депутатів прийти на виробництво на завод і подивитися на їхню продукцію. Працівники "Богдану" кажуть, що депутати їх образили, бо сказали, що завод виробляє металобрухт.

Станом на 10:00 протестувальники пропускають транспорт.
Водій одного з тролейбусів, який проїжджала вулицею Хмельницького, підтримала мітингарів.

"Ви подивіться на цей новий тролейбус, а тепер на мій, польський", - зазначила вона.

Протестувьники запликають владу вийти.

Нагадаємо, луцькі чиновники планують купити у Швейцарії десять бувших у використанні тролейбусів.

Раніше повідомлялося, що один швейцарський тролейбус, який планують закупити для міста, обійдеться лучанам у мільйон гривень. Натомість тролейбус з Польщі можна було б купити за 260 тисяч гривень. Уже зараз планують виділити майже два мільйони гривень з міського бюджету для покупки перших двох машин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримуємо повністю, нові тролейбуси, це нові робочі місця,нам не потрібні зламки, нехай депутати, що хочуть придбати старі тролейбуси, продадуть свої нові автомобілі і купують собі 20 річні авто, чи слабо , подивіться на яких вони автомобілях їздять, як міняють свій автопарк, остання придання автомобіля для муніціпальної варти за 500000 грн. За такі кошти можна придбати 10 б.у
Відповісти
Чому 10річне авто з Європи в кращому стані чим наш новий ЛАНОС( і на багато дорожчий). Може з тих самих причин і хочуть купити тролейбуси з Швейцарії.
Відповісти
Проикольно. В статті порівнюються ціни б/у швейцарського з польським тролейбусами і ні слова про вартість Богданівського. Може в тому якраз і причина?
Відповісти
Скільки Ваш, автобус БОГДАН вартує ? Акцію гунчик організував , а ціну не напмсав на плакаті!
Відповісти
построіли в колони як при комуні.молодці
Відповісти
А інші виходить тупі і некчемні, що купують тролейбуси у нас з інших міст і навіть країн? Одні ви тут самі розумні і ніхто не здогадується як пропихається "проект" Палиці який потім будуть піарити :))) Кому ви локшину вішаєте?!
Відповісти
Уже наліпили з гівна Богданів для АТО, що тепер не знають як виправляти помилки. Соромно. Якщо будуть так само ліпити електротранспорт то ну його нах. Гунчик розікрав що можна і що ні. Та ж сама історія що й з бляхами. Якщо можна купити дешевий електротранспорт з Європи за ціною 1наш новий : 7 б/в з Європи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні