--> Очільниця луцьких муніципалів тікала від журналістів. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Очільниця луцьких муніципалів тікала від журналістів. ВІДЕО

19
-7
Очільниця луцьких муніципалів тікала від журналістів. ВІДЕО
Очільниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська тікала від журналістів 12 каналу, які намагались з'ясувати, чому муніципальна варта обрала собі автівку за півмільйона гривень.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали їздять на новенькому авто за півмільйона

Тиждень у коментарях журналістам відмовляли. Коли ж зустрітися з очільницею департаменту муніципальної варти Юлею Сиротинською таки вдалося, то вона просто втекла.

Журналістам пообіцяли, що коментарі будуть "завтра". Проте наступного дня Юлія Сиротинська була "зайнята".

І вже після чиновниця відверто заявила, що коментувати це питання не бажає.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому у вас пальто зеленого кольору . Більш безглуздого коментаря від сиротинської і ждати не можна було . гарно пристроїлась . грошики рахувати вміє .
Відповісти
А чому ви вирішили що муніципали не мають права їздити на такій автівці? Як на мене вони свою роботу виконують на 100%.
Відповісти
Як робота))) Вони лише людей розводять і максимум поліцію викличуть))))
Відповісти
А чому ви вирішили що держ.службовці відрізняються від вчителів, лікарів і ін. бюджетників? Що вони роботи своєї не виконують? Риторичне запитання. Ім може потрібен ПОРШ КАЄН щоб бабок з сємками і з квітами ганяти.
Відповісти
А Ви бачили на яких машинах лікарі виїзджають на виклик? дільничий лікар взагалі пішки ходить - "місить" грязюку, вузьких спеціалістів родичі підвозять своєю машиною, бо в поліклініці немає машини...
Відповісти
Якби Ви хоч раз звернулись на їх гарячу лінію"яка практично ніколи не працює", і повідомили про суттєве правопорушення, після чого пройшло два місяці і 0 реакції. Ви зрозумілиб як вони працюють на 100% насправді
Відповісти
але й ряху наїла... пора колоти...
Відповісти
У цивілізованій країні через таке відео керівники йдуть у відставку! Про що ще можна казати, де ми живемо? Жах! :(
Відповісти
Авто куплялось під власні потреби...можливо через декілька років його взагалі спишуть і "хтось" з чиновників візьме його за безцінь...скільки Юля може вже на Ланосі їздити?
Відповісти
В той же час що купили автомобіль для муніціпалів, появився аналогічний автомобіль у Сиротинської, АС 3077, питання що за автомобіль і за які кошти, за відкати чи зарплату
Відповісти
Автомобіль такого класу Рено в самій простій комплектації коштує 355 519 грн, плюс дають скидки , Рено Дастер за 500000 має найбільшу коплектацію і опцію. Питання навіщо автомобіль в такій коплектації нашим муніціпалам, чи можливо за такі кошти придбано два автомобіля. один особисто для Сиротинської а другий муніціпалам.
Відповісти
Кобила крашена
Відповісти
Ти дурень. Для чого жінку ображаєш. Свою сестру, маму чи дружину так назви. Засранець.
Відповісти
Я не можу зрозуміти, чому такий гам? Що не так зробили? Машину придбали, так це ж нормально, є гроші, є можливість, от і купили. На конях треба їздити? Смішний ви народ.
Відповісти
Якби вона особисто купувала за свої гроші,то питань немає.Але це бюджетні кошти,наші податки,тому перш потрібно думати,а тоді витрачати і відповідати за витрачене.За таку суму можна було б взяти дешевше,можлово і вживане авто,а не нове та ще й в найкращій комплектації,тим більше муніципалам більшого і не треба,щоб просто по місту кататись,сурогат купляти та бабок ганяти.Є служби,яким дійсно потрібні нові сучасні авто,швидка наприклад,проте їм таких покупок не роблять,а підсовують старі,як Івахів нещодавно.До речі тролейбуси теж нові не хочуть закупити,а везуть зламки з Європи.Мабуть сСиротинська добре комусь відпрацьовує за такі подачкі і ухвалення таких рішень.
Відповісти
Що значить є гроші?...Якщо є гроші,то де дороги,дитячі майданчики,відремонтовані будинки і ще багато чого.Якби гроші витрачали б з розумом,то можливо вони і були б.
Відповісти
В шарлотку, де вона завжди зависає, через дорогу можна й так пройти. З неї чиновниця, аж занадто. Чиясь " хароша сосалка"
Відповісти
Менше сиди в "Шарлотку" - розкабаніла. Фууу
Відповісти
А яка в Сиротинської освіта? Вона ж на період сесії подорожувала за кордоном за державні кошти. Розуму немає - виставила фоткі в нет. Чим це закінчилося?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні