Луцькі муніципали їздять на новенькому авто за півмільйона. ФОТО

1
6
Луцькі муніципали їздять на новенькому авто за півмільйона. ФОТО
Позашляховик Renault Duster за півмільйона гривень, який нещодавно придбали для потреб відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцька, вже їздить вулицями міста.

Наявність авто дозволяє інспекторам оперативно реагувати на звернення громадян, які щоденно надходять на телефон гарячої лінії. - повідомили на сторінці муніципалів у Фейсбуці.

Новий транспорт забрендовано в кольори департаменту муніципальної варти, що додасть йому впізнаваності на вулицях Луцька.

Нагадаємо, як повідомляла раніше директор департаменту бюджету та фінансів Луцькради Лілія Єлова, за рік на утримання департаменту муніципальної варти витрачають "плюс-мінус 10 мільйонів гривень".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай муніципали їздять. Це їх робота. Обїзджати місця де порушується тиша. Їх чекають і на Привокзальній бар "Вікторія" , частенько сильно порушують режим тиші. Мешканцям вже набридли. Просимо переобладнати бар "Вікторія" в дитячу бібліотеку. Бо барів повно , а діткам треба хоч якесь заняття , можливо з інтернетом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні