У Луцьку працівники «Богдану» мітингуватимуть проти швейцарських тролейбусів

10
-2
У Луцьку працівники «Богдану» мітингуватимуть проти швейцарських тролейбусів
У Луцьку працівники автозаводу «Богдан» протестуватимуть проти рішення міської влади купити вживані швейцарські тролейбуси.

Мітингуватимуть вони у середу, 28 березня, о 10:00 біля Луцької міської ради, - повідомили представники підприємства.

Зауважимо, цього дня відбудеться сесія Луцької міської ради.

«Попри те, що вітчизняні автобудівні підприємства можуть повністю задовольнити потреби українських міст в якісному оновленні автопарку, місцеве самоврядування нерідко віддає перевагу старим списаним тролейбусам та автобусам з ЄС», - переконують працівники автозаводу.

Нагадаємо, луцькі чиновники планують купити десять вживаних тролейбусів у Швейцарії.

«У міськраді апелюють до нижчої вартості вживаної техніки. Але як довго швейцарські тролейбуси виробництва Hess AG зможуть «протриматися» на ходу – сказати ніхто не може.

Адже вони перебували в експлуатації понад 21 рік, а це на 6 років більше, ніж рекомендовано швейцарським виробником», - наголошують мітингувальники.

З їх слів, ці тролейбуси можуть часто ламатись, а тому на їх ремонт виділятимуть багато грошей з міського бюджету.

«При цьому ціна одного нового тролейбуса зі Швейцарії дорівнює чотирьом українським. Купуючи списані тролейбуси з ЄС, міськрада робить внесок у економіку Європи, замість того, щоб підтримати вітчизняну галузь, яка забезпечує роботою тисячі лучан і приносить дохід у місцевий і державний бюджети», - додають вони.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький «Богдан» зробив рожеві тролейбуси для Кременчука


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якби ще й якість люцьких тролейбусів була ну хоча б такою, як чеських
Відповісти
Вже нові богдани поїхали на фронт то половина бракованих і взагалі не може заводик президента, що випускає авно простоювати
Відповісти
польскі катаються і нічого також всіх лякали
Відповісти
Хай свої "Богдани" забере собі!А Луцьк буде їздити в комфорних тролейбусах зі Швейцаріїї! .Вже не можемо дочекатися,коли ці "Богдани"зчезнуть!
Відповісти
По перше,купуючи чужі тралейбуси-можна більш відмити грошей.Ну не вигідно нашим чиновникам робити є,купувати прозоро.По-друге,наші Богдани!Яка якість нашої техніки?Ми ж хочемо продати чим більше і чим дорожче.Якщо транспотр виїхав з бази,значить усе,робочий і готовий до експлуатації.Наші Богдани продають за кордони як євро-5,а насправді не тянуть на євро-2.Так не добре,і так погано
Відповісти
"Наші Богдани продають за кордони як євро-5,а насправді не тянуть на євро-2". Це де ви, шановний, такого начитались ?
Відповісти
який Богдан нафіг, якби якісно виготовляли ці автобуси, а оскільки це гавно так роблять то краще вже тролейбуси краще придбають
Відповісти
Яка ціна нового "Богдана"? За ці гроші і куплять 10 штук б/в. Один "Богдан" не вирішить проблеми. Якщо купляти по кредиту ЄБРР, то "Богдан", але дибати за брак так щоб ривками ходили, з фінансовим відшкодуванням (як поляки робили). Звичайно треба купувати своє, але менеджери "Богдану" уху їли: ціни космос, якість кульгає на всі колеса. Працівники з низькими зарплатами не будуть нормально робити, яка зарплата, така і якість.
Відповісти
зарплата і якість збирання - то вже інше питання. конструкція здерта з індійської ТАТИ - морально відстала на 50 років. це бляшанка на колесах, а не автобус
Відповісти
Це не "Богдани" ,а допотопна рухлядь!ХібА що їздити нашому по селу!Це не міський автобус!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні