«Прибіг побитий, труситься весь»: подробиці викрадення лучанина

2
0
«Прибіг побитий, труситься весь»: подробиці викрадення лучанина
Повідомили подробиці інциденту, що трапився у Луцьку в ніч на 25 березня, коли зловмисники викрали лучанина та завезли його у село Городище-1, де тримали у погребі.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

На подвір'я будинку, де тримали в полоні чоловіка, журналістам зайти не вдалося, два сторожові собаки не дали проходу. Але одразу було видно, що в домі хтось є: двері відчинені навстіж.

Коли чоловік, який був всередині, побачив журналістів, то зібрався за декілька хвилин і, не сказавши ані слова, швидко втік.

До слова, третього зловмисника поліція досі розшукує. Стовно тих, кого вдалося затримати, то вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Йдеться про викрадення лучанина Подія трапилася в ніч на 25 березня. Потерпілого побили та забрали все, що в нього було при собі.

Читати також: У Луцьку вночі їздили бандити і шукали жертву

"Щоб він не зорієнтувався на місцевості, натягнули йому на голову поліетиленовий мішок і привезли його в село Городище-2 Луцького району в помешканння одного зі зловмисників", - розповіла речниця ГУНП у Волинській області Анна Павловська.

Чоловіка завезли за тридцять кілометрів від Луцька, вимагали, аби він написав розписку, у якій просив, щоб за нього виплатили викуп - 2 тисячі доларів.

На щастя, зловмисники були неуважними: поки троє викрадачів вийшли на подвір'я, потерпілому вдалося втекти.

"Прибігла людина до нас і каже, що його викрали. Він був побитий, труситься весь... Десь у погребі тримали його. А як він, бідний втік - то я не знаю", - каже сусідка підозрюваного Ніна.

Поліція затримала двох із трьох зловмисників. Обидва уже були судимі за скоєння тяжких злочинів. Один із них нещодавно повернувся із тюрми. Про власника помешкання і одного зі зловмисників сусіди нічого не знають. Кажуть, бувало інколи до пізна засиджувався з друзями та дебоширив.

"Вони приїжджі, я не знаю про них. Син тут проживає, а мати в Німеччині працює", - розповіла сусідка.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, зловмисникам загрожує до 10 років тюрми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже, яке Городище, дауни?
Відповісти
Виходить, Городище 1,5!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні