У Луцьку вночі їздили бандити і шукали жертву

5
1
У Луцьку вночі їздили бандити і шукали жертву
У Луцьку по гарячих слідах за кілька годин вдалося звільнити заручника, якого невідомі в масках викрали вночі у місті.

Про це розповіли в прес-службі поліції Волині, - пишуть "Факти".

Нагадаємо, у ніч на 25 березня по вулиці Гордіюк у Луцьку троє чоловіків силою затягнули 31-річного місцевого жителя в автомобіль «Volkswagen LT» та вивезли його в село Городище-2 Луцького району у помешкання одного із зловмисників. Бандити силою обікрали потерпілого та вимагали 2 тисячі доларів.

«На чоловіка напали приблизно о першій годині ночі, коли він повертався додому з гостей. Троє незнайомців накинули йому на голову мішок і заштовхали в автомобіль. По дорозі викрадачі побили чоловіка та відібрали у нього гроші - 400 гривень, а також мобільний телефон і ... бейсболку.

Заручника привезли в покинутий будинок в селі Городище, де його продовжували бити, вимагаючи викуп за звільнення. Чоловіка в цьому будинку протримали всю ніч і ранок наступного дня. Родичі заручника вчасно забили тривогу, і оперативникам вдалося вийти на викрадачів.

Один із зловмисників встиг втекти. Двоє інших були затримані. Ними виявилися раніше судимі за тяжкі злочини жителі Волинської області. Один з них всього місяць тому вийшов з в'язниці. Заручник звільнений", - повідомили в прес-службі.

Інших подробиць операції в поліції не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства. Додали лише, що затриманих в даний час перевіряють на причетність до подібних злочинів в області і в цілому по Україні.

31-річний чоловік, на якого напали грабіжники, був випадковою жертвою. Банда роз'їжджала по нічному Луцьку на автомобілі і таким чином підшукувала собі жертву. Зловмисників цікавили добре одягнені люди, які в нічний час опинялися на вулиці одні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чеоез закон Гаді скількі нечисті повиходило
Відповісти
а ті пачєму так поздно гуляєшь ? і савсєм адін ... вах-вах-вах
Відповісти
Микола, писати правильно навчився, а тоді вже коментуй
Відповісти
Таке бидло треба посадити довiчно.Чому ????????нормальнi люди мають страдати за таких ублюдкiв.
Відповісти
Працювати не хочуть тi лодарi ,a шукають легких грошей,а легких немаэ грошей нiде потрiбно працювати,працювати i ще працювати .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні