Під луцьким мостом безхатьки напали на товариша

6
-4
Під луцьким мостом безхатьки напали на товариша
Безхатьки на проспекті Перемоги у Луцьку продовжують збиратися під мостом.

Але якщо раніше, бомжі поводилися переважно сумирно, то останнім часом тут все частіше стаються якісь пригоди й оточуючі відчувають небезпеку, - пише Вісник.

У суботу, 24 березня, ввечері безхатьки побили та пограбували свого знайомого. Він нібито прийшов їх захищати від когось, врешті ж щось не поділив з безхатьками і вони накинулися на нього.

Втихомирювати бомжів прибув посилений спільний патруль нацгвардійців та патрульних.

Не так давно на цьому ж місці також відбулася бійка за участю бомжів, внаслідок якої один чоловік отримав ножове поранення у шию.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сігізмунд, в нашій державі від суми і тюрми ніхто не захищений. І ти в тому числі. Ти теж можеш стати бомжем. Це дуже просто. А те, що пишуть про цих людей під мостом, дуже правильно. Люди мають знати, що ходити там в темну пору доби небезпечно. І навіть в світлу пору. Тобто, це як попередження задля безпеки людей. Тим паче, що у нас зовсім безсила поліція.
Відповісти
Кожен сам вибирає собі дорогу, так що ти її вже вибрав, твій правопис це вже пряма дорога до того, щоб перше втратити роботу, потім засоби для існування, потім квартиру і ти БОМЖ (російською - без определённого места жительства, тому то в українській мові абревіатури БОМЖ не існує взагалі, хіба - БВМП - без визначеного місця проживання). І ще поки не пізно "за-для" пиши через дефіс, бо ота "задля" в твому тексті то явно щось пошле...
Відповісти
Сігізмунду. Вчити когось не вміючи самому?. Маю на увазі слово ;пошле;. Бездоганних немає, кожен робить помилки. Я теж.
Відповісти
ПО́ШЛИЙ - Який відзначається низьким рівнем культури, обмежений (зі словника української мови). "Гоголь боровся — свідомо й невтомно — з людською пошлістю і підлістю" М. Рильський.
Відповісти
Я теж заглянув у словник. Синоніми слова пошлый; банальний, безсоромний, паскудний, гидотний, вульгарний. Проти класиків немаю нічого проти, але часи міняються і русизмів треба позбпвлятись.
Відповісти
Завжди ходжу там і також пізно уввечері. Ні разу проблем не було. Шкода цих людей. Те що є такі люди, а також беззахисні вуличні тварини, це проблема кожного з нас.
Своєю пасивністю і байдужістю ми втратимо наше майбутнє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні