Це наш дім, - луцькі безхатьки про нічліжку під мостом. ВІДЕО

8
-6
Це наш дім, - луцькі безхатьки про нічліжку під мостом. ВІДЕО
У Луцьку під мостом на вулиці Привокзальній оселилися безхатьки.

Відомо, що під тим мостом постійно проживають двоє безхатьків - Валентина та Роман, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


Чоловік живе на вулиці вже 17 років, його подруга - три. Займаються тим, що здають макулатуру, склотару та метал. За виручені гроші купують їжу. Наступного дня - все по колу. Шукати постійне місце проживання - не планують.

"До нас приходять друзі, ми спілкуємося. Я не люблю в чужих хатах жити. отак і живу", - каже Валентина.

Разом із тим у місті, фактично, немає місць, куди можна виселити безпритульних. Деякий час вони можуть провести або в Територіальному центрі надання соціальних послуг, або ж у центрі обліку бездомних на вулиці Станіславського. До останнього не пускають без довідки від лікаря. Проте, згідно з позначкою на сайті, департамент муніципальної варти вже прийняв заявку у роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яку їжу вони купляють,хто це таке пише-горилку вони купляють,і пьють безбожно,потім валяються під мостом,рижуть один одного,матюкаються,а їжу вони зі смитників беруть.там збираються такі ж самі.і чому ми які платимо за комунальні послуги маємо терпіти це все.чому до сих пір ніхто -ні ЖЕК-3, муніципали,чиновникі не наведуть порядок.Раніше такого не було ,поки штунди не почали там проводити свої концерти.Стали всі безхатьки туди зходитись.і сидять там цилими днями,за що нам це все
Відповісти
Якщо влада (муніципальна варта) або поліція не наведуть лад з тими бомжами, які постійно РОЗКИДАЮТЬ СМІТТЯ і БУХАЮТЬ - люди їх просто напросто лінчують!
Відповісти
Ми просто перекриємо дорогу по пр.перемоги і зразу проснуться ті, що займають чиновницькі крісла в міській раді. Нахлєбнікі, зарплати отримують, і бігай за ними, щоб навели порядок під мостом. Достала недолуга влада.
Відповісти
А в міській раді немає для них місць? Що це за відповідь - немає місць? То зробіть, для чого ви займаєтеся посади! Щоб гребти собі все? От і візьміть ту наволоч, що під мостом.
Відповісти
Ми вас попереджаємо про те, що перекриємо шляхопровід по пр.перемоги. більше просити про наведення порядку ми вас не будемо, бо ви недолуга влада. Пака
Відповісти
Стоїть під мостом алкашка біля якої збирається ціле місто алкашів і влада не може дати її ради. Офігєть. А нафіга нам влада?
Відповісти
Фотографії перешлемо на сайт верховної ради, президента і т.д. може накінець призначать вибори в Луцьку. Бо це, що там зараз сидить нічого не вирішує.
Відповісти
Цілодобово у вікно одна і та ж картина: п'яні рила, розкидане сміття, матюки, блюваки, сцикуни і бійки. То може в нас, в Луцьку немає влади? Якщо ніхто не реагує на звернення, то за що ми їм зарплату платимо?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні