«Я б на її місці так не раділа»: лучанка приревнувала головного героя «Холостяка»

3
2
«Я б на її місці так не раділа»: лучанка приревнувала головного героя «Холостяка»
Лучанці Іванні Гончарук, що бере участь у 8 сезоні шоу «Холостяк», так і не вдалося сам-на-сам поспілкуватися з головним героєм проекту Рожденом Анусі.

Про це йшлося у третьому випуску «Холостяка».

Нагадаємо, 21-річна лучанка Іванна Гончарук взяла участь у восьмому сезоні проекту «Холостяк». У першому випуску дівчина, при знайомстві з холостяком Рожденом, встигла з ним станцювати під звуки саксофона. Зрештою чоловік залишив її надалі у проекті.

У другому випуску шоу Рожден вигадав дівчатам випробування – поїздка у трейлерах. Він вважав, що така подорож покаже дівчат у складних умовах та дасть зрозуміти, наскільки вони готові до довгого і складного сімейного життя.

Лучанка Іванна хоч і не отримала запрошення на побачення і не мала змоги поспілкуватись з холостяком наодинці, проте отримала таки свою троянду.

ЛУЧАНКА ЛИШИЛАСЬ БЕЗ УВАГИ ХОЛОСТЯКА

Коли дівчатам на початку програми прийшли вручати запрошення на індивідуальне побачення у Карпатах, Іванна висловила припущення, що це має бути хтось, хто ще не мав можливості на одинці поспілкуватися з Рожденом Анусі. Однак сталося зовсім інше – холостяк запросив Настю, котру дівчата критикували за велику кількість хірургічних втручань.

«Нас 11, залишилося 4 дівчини, які ще не ходили на побачення. А тут вдруге поспіль обирають ту саму дівчину. Привід задуматись. Я б на її місці так не раділа», - сказала Іванна.

«У МЕНЕ Є ШАНС НА СВОЮ ІСТОРІЮ»

Згодом усі дізналися, що Настя все ж вибула з проекту. Дівчата дуже зраділи.

«Мені приємно, що такі дівчата, як Настя, йому не підходять. Значить у мене є шанс на свою історію. Я чекаю на своє побачення», - сказала Іванна.


«Я Б НЕ ЗМОГЛА ЗАБРАТИ ПОБАЧЕННЯ В ІНШОЇ»

Потім на учасниць «Холостяка» чекав ще один неприємний сюрприз – ведучий шоу Григорій Решетник повідомив дівчатам про зміну правил проекту та приніс однієї з учасниць білу троянду. Володарка цієї троянди зможе піти на побачення з Холостяком замість тієї дівчини, яку він запросить раніше.

«Я б не хотіла отримати цю троянду, бо я б не змогла забрати побачення у дівчини і піти замість неї», - наголосила лучанка Іванна Гончарук.

«ЯК МЕНІ СПАТИ, ЯКЩО Я НЕ ЗНАЮ, ЩО В НИХ БУЛО?»

У третьому випуску «Холостяка» індивідуальне побачення отримала Марія. У запрошенні Рожден Анусі натякнув на поцілунок під час їх попередньої зустрічі. Сама дівчина заінтригувала, сказавши, що у неї тоді була червона помада.

«Тиша…Як мені лягати спати, якщо я не знаю, що там було?» - прокоментувала ситуацію лучанка.

Не запросив Рожден Іванну Гончарук й на групове побачення.
«Якщо бути чесною, деякі дівчата вже дуже бісять», - зізналась лучанка.

ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ ДО ХОЛОСТЯКА

Майже всі учасниці проекту записали відеозвернення до головного героя проекту. Не була винятком і лучанка.

«Ми з тобою дуже давно не бачились. За цей час я вже встигла дещо для нас вигадати. Не буду багатослівною…Ти скоро про мене почуєш», - звернулась вона до Рождена Анусі.

Той сказав, що Іванна його заінтригувала. «Сподіваюсь, там нічого страшного», - засміявся холостяк.


ЧИ ЗНАЙШЛАСЯ ТРОЯНДА ДЛЯ ІВАННИ

«Я впевнена, що нам є куди розвивати наші стосунки. Я за себе поки що впевнена», - зазначила лучанка перед церемонією троянд.

Іванна Гончарук була першою, кого за трояндою покликав Рожден. Той одразу нагадав їй загадкове відеозвернення.

«Я вже все спланувала, просто довірся мені», - попросила вона.

«Добре, я спробую», - відповів холостяк і вручив Іванні троянду.

Лучанка підсумувала, що дуже приємно було першій отримати троянду: «Я взагалі хочу зайняти таку позицію: перша».

Передрук заборонено
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для всех мужчин, которые любят говорить:«Зачем покупать целую корову, когда можно получить молоко даром», у меня есть новость, сегодня 80% женщин не заинтересованы в браке! Почему?! Потому что понимают, «что нет смысла покупать целую свинью ради сардельки!»
Відповісти
Звісно це шоу. Але поважаюча себе дівчина не буде ставати в чергу до самця.
Відповісти
ІвАнна занадто самовпевнена..Їй варто повчитись у Галі..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні