--> «Пора вечеряти по-сімейному»: лучанка не залишила проект «Холостяк» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Пора вечеряти по-сімейному»: лучанка не залишила проект «Холостяк»

4
0
«Пора вечеряти по-сімейному»: лучанка не залишила проект «Холостяк»
Лучанка Іванна Гончарук не покинула шоу «Холостяк» у другому випуску. Дівчина отримала бажану червону троянду і надалі боротиметься за серце Рождена Анусі.

Нагадаємо, 21-річна лучанка Іванна Гончарук взяла участь у восьмому сезоні проекту «Холостяк». У першому випуску дівчина, при знайомстві з холостяком Рожденом, встигла з ним станцювати під звуки саксофона. Зрештою чоловік залишив її надалі у проекті.

У другому випуску шоу Рожден вигадав дівчатам випробування – поїздка у трейлерах. Він вважав, що така подорож покаже дівчат у складних умовах та дасть зрозуміти, наскільки вони готові до довгого і складного сімейного життя.

Лучанка Іванна хоч і не отримала запрошення на побачення і не мала змоги поспілкуватись з холостяком наодинці, проте отримала таки свою троянду.

Дівчина зізналась, що переймалась – чи згадає про неї холостяк, адже від першої вечірки пройшло багато часу, та й дівчат-конкуренток немало.

Зрештою дівчина отримала свою червону троянду.

«Швидше хочу знайомити його з батьками. Мама постійно передає Рождену привіт. Вже пора поїсти по-сімейному», - підкреслює дівчина свої серйозні наміри на серце холостяка.

Дивіться 8 сезон 2 випуск "Холостяка":










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну дуже цікаво
Відповісти
Це - просто звіздеЦь якийсь....
Відповісти
люди вже не знайомляться на виставках, концертах, кафе... на одного чоловіка - десятки жінок, з одного боку - мене це деколи радує ))) але, це не цікаво і часом навіть набридає. Жінки які бігають за чоловіком (потенційним) не створені для сімейного життя....але, це моя думка.
Відповісти
Це просто шоу. =)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні