Порошенко представив нового губернатора Волині

1
-1
Порошенко представив нового губернатора Волині
Петро Порошенко офіційно представив нового голову Волинської ОДА. Ним став Олександр Савченко.

Нагадаємо, саме з метою представлення нового губернатора області Петро Порошенко приїхав на Волинь у п'ятницю, 23 березня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Швейцарські годинники та мільйон у банку: чим багатий претендент на крісло губернатора Волині

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь. Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.

"У непрості часи Володимир Гунчик зробив дуже багато. І я йому за це вдячний. Але він отримав пропозицію піти на іншу роботу", - під оплески скзаав Порошенко.

"Новий голова, я його знаю уже років 18-ть. Це є професійна, рішуча, патріотична людина, дуже грамотна і обдарована. Зараз він має завдання підтримати ті всі тенденції, які були започатковані Володимиром Гунчиком, захистити волинський бізнес, забезпечити порядок. Він очолював дуже важливий департамент у Міністерстві. Є генералом-полковником. І засулжено. Впевнений в тому, що ті завдання, які я йому ставлю є надзвичайно амбітні. В області має бути порядок. З бурштином. Хто хоче балуватись - получить по рукам", - каже Президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже був генерал.Навіть був Героєм України.Цікаво,чи посадили,чи продовжує контрабандою займатись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні