--> Декларація нового губернатора Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Декларація нового губернатора Волині

2
-1
Декларація нового губернатора Волині
Претендент на посаду голови Волинської ОДА Олександр Савченко у 2016 році задекларував будинок, квартиру, декілька земельних ділянок, три дорогі швейцарські годинники, дві автівки, цінні папери на понад мільйон гривень та має в банку 1,2 мільйона гривень.

Олександр Савченко має дачний будинок на 273 «квадрати» в Осенщині Вишгородського району на Київщині, квартиру у Києві на 39,6 «квадратів», землю на 200 соток у Квітневому Коростишівського району на Житомирщині, 11 соток в Осенщині, 12 соток у Щербанівці Обухівського району.

Його дружина Ірина володіє 95 сотками у Києво-Святошинському районі, 12 сотками на Харківщині, 15 сотками на Одещині. Ірина Савченко має право власності на квартиру в майже 127 «квадратів» у Києві, три місця для парковки. Окрім того, наполовину з дочкою Надією має квартири у Києві на 74, понад 55 та 74 «квадрати».
У декларації вказано, що в Ірини Савченко є недобудований будинок на 200 «квадратів» на Одещині, господарські споруди на 99 та 42 «квадрати».

Потенційний голова Волинської ОДА Олександр Савченко задекларував три швейцарські годинники за 160000, 95000 та 35000 гривень, тобто за 260 тисяч гривень. Він має ювелірні вироби, персональні або домашні електронні пристрої, однак їх ціна не вказана.

Їздить Олександр Савченко на «Тойоті Ленд Крузер 200» за 1,8 мільйона гривень, «Мерседес Бенз» за 400 тисяч гривень. Його дружина – на «Акурі» 2008-го року випуску.

Савченко задекларував цінні папери на 1,2 мільйона гривень.

У 2016 році Олександр Савченко заробив 723237 гривень у «Нафтогазі», 18369 гривень у «Чорноморнафтогазі», отримав 475253 гривні гонорарів від «Укртранснафти», 126132 гривні пенсії, майже 23 тисячі гривень процентів від вкладень у банку. Його дружина Ірина отримала 17800 гривень зарплати.

На банківських рахунках у Савченка – 1,2 мільйона гривень. У Ірина Савченко – 2,8 мільйона гривень.

Також задекларований видаток 1 849 000 гривень (придбання рухомого майна).

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь. Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко прокоментував своє «призначення» на посаду голови Волинської ОДА

Згодом Володимир Гунчик підтвердив, що в Уряді розглядають його звільнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просто заробітчанин! губернатором Волині має бути людина, яка на Волині живе хоча б 10 років, бо тоді у неї є бажання щось змінити на краще. Ав цьому випадку тут може бути лише один інстимнкт - заробити
Відповісти
Дайош Паліцу губєрнатором! Карінной швейцаро-полішук! Всім буде і гречка, і до гречки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні