--> «Ти потонеш, або тебе зжеруть», - волинянка про шоу-бізнес в Європі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ти потонеш, або тебе зжеруть», - волинянка про шоу-бізнес в Європі

1
0
«Ти потонеш, або тебе зжеруть», - волинянка про шоу-бізнес в Європі
Волинянка Міла Чернишева, яка зараз змагається за титул Міс українська Канада у Торонто, розповіла про жорстокі правила шоу-бізнесу.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для видання ВолиньPost.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянка знімалася з Томом Крузом у німецькому фільмі

"В дитинстві я була слухняною та енергійною дитиною. Полюбляла спорт, тому проводила багато часу зі своїм братом на дворі. Ми завжди гралися з друзями в хованки, футбол, баскетбол, та інші рухливі ігри. Також у першому класі почала ходити на гімнастику. Шкодую, що кинула цим займатись, адже мені довелося обирати між музичною школою і гімнастикою, і музика перемогла", - розповіла про себе Міла.

У студентські роки вона навчалася в Німеччині, там співала у гурті, а після його розпаду переїхала до Канади. Зважаючи на чималий досвід, вона поділилася думками щодо світу шоу-бізнесу.

"Не хочеться вдаватись у подробиці, але хочу звернути увагу на те, що шоу бізнес може бути жорстоким, і якщо навколо тебе немає менеджменту, або людини, якій ти можеш довіряти, ти потонеш або тебе зжеруть", - вважає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І яким вона боком до Волині?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні