--> Волинянка знімалася з Томом Крузом у німецькому фільмі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка знімалася з Томом Крузом у німецькому фільмі

0
22
Волинянка знімалася з Томом Крузом у німецькому фільмі
Міла Чернишева, уродженка Нововолинська, яка зараз мешкає у Канаді в Торонто, свого часу працювала на одному знімальному майданчику з Томом Крузом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Найкрасивішою українкою Канади може стати волинянка

Зазначимо, деякий час дівчина жила в Німеччині, вивчала економіку у Вільному університеті в Берліні, пробувала себе в кіноіндустрії.

Найцікавішим досвідом у житті Міли була робота з Томом Крузом на знімальному майданчику фільму «Операція Валькірія» в Берліні, куди її запросили як дублера головної акторки.

Довідково:

«Операція Валькірія» - військово-історична драма 2008 року режисера Брайана Сінгера з Томом Крузом у головній ролі про замах високопоставлених офіцерів вермахту на Адольфа Гітлера.

Участь в зйомках Тома Круза спочатку викликало несхвалення в Німеччині серед політиків, а також членів сім'ї Клауса фон Штауффенберга через те, що актор є прихильником саєнтології.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні