Романюк умів знаходити компроміс і тримав це «болото», - волинський депутат

0
3
Романюк умів знаходити компроміс і тримав це «болото», - волинський депутат
Заступник голови Держлісагенства та депутат облради Володимир Бондар каже, що покійний мер Луцька Микола Романюк стримував протистояння між депутатами.

Про це він розповів у інтерв’ю «Конкуренту».

«Микола Ярославович вмів знаходити компроміс та тримати це «болото» у стані конструктивного діалогу. Але його не стало і всі проблеми вилізли назовні. Про що була суперечка? Про стратегію розвитку міста? Ще якісь глобальні питання? Ні! Відбувався звичайний дерибан. Одні хотіли захопити ділянку, а інші хотіли перешкодити, щоб потім самим віддати ту землю людям, близьким до себе. Такої бридоти та ганьби у міській раді бути не повинно», - наголосив Володимир Бондар.

За його словами, депутати Луцькради давно повинні були ухвалити рішення про саморозпуск. Нині немає сильного кандидата, який би міг очолити місто, зазначає Бондар.

«Йде зміна поколінь. Господарників змінюють менеджери. Яскравого лідера поки нема, але він повинен з'явитися та дати поштовх розвитку міста. Головне, щоб лучани дуже відповідально ставилися до свого вибору», - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні