Головний радикал Волині розповів, хто «проштовхнув» його на посаду

5
-7
Головний радикал Волині розповів, хто «проштовхнув» його на посаду
Керівник обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Кравценюк каже, що запропонував йому спробувати себе на цій посаді нардеп Андрій Лозовий.

Про це він розповів у інтерв'ю "Волинь24".

"Це ж не секрет. Ми давні друзі з Андрієм Лозовим. Ми з ним навчалися в аспірантурі. Потоваришували у студентські роки, коли я був лідером студентського самоврядування Київського національного лінгвістичного університету (Володимир Кравценюк – випускник Маяківського ліцею-інтернату, до речі, - авт.). До речі, його ректором був волинянин Галік Артемчук", - зазначив Володимир Кравценюк.

За його словами нардеп почав політичну діяльність, Кравценюк - наукову, а потім ще відкрив свою компанію.

"Коли тут, на Волині, стали проблеми з партійним осередком, у нього й з’явилася ідея про те, що я міг би в цьому допомогти. Я поцікавився ситуацією, подивився, що тут якісь люди, не побачив якоїсь готовності до змін. Знаю волинян, які абсолютно негативно відносяться до «парашутистів», тому тоді якось ця ідея відійшла", - сказав головний радикал Волині.

Уже коли керівником призначили Сергія Булу, він попрацював з рік, і до цієї теми повернулися. Ситуація була така, що людям або треба було показати когось нового і абсолютно цікавого, або вони просто зневіряться і підуть, зауважив Кравценюк.

"Я поспілкувався з командою на Волині й побачив тут людей, які переживали за ці всі історії, що тут відбувалися, і які не хотіли бути зрадниками.

Багато моїх друзів були здивовані: я і Ляшко, адже політологія трохи відрізняється від практики. Хоч насправді, як я туди потрапив, - це чисто робоча історія. Є людина, яка тебе рекомендує. Приніс резюме, на зустрічі був Олег Валерійович, і ми говорили, власне, про це резюме", - додав він.

До слова, депутат облради попереднього скликання від «Нашої України», колись регіональний менеджер компанії «Лукойл-Україна» у Волинській та Рівненській областях Віктор Прокопчук є дядьком Володимира Кравценюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми думали Ляшко балабол? От, йолкі, помилились.
Відповісти
Ви вже так радикалите, що всі стали мільйонерами, а народ вимирає. На вила вас всіх пора.
Відповісти
На їхні ж вила. Я погострю всім.
Відповісти
замкнене коло : "ГРОШІ - ПОЛІТИКА-ВЛАДА-ГРОШІ" народу там нема
Відповісти
Хто б вас не продвигав, толку для народу від вас нуль, що у верховній, що в в міській радах. Було б добре знайти того, хто вас назад задвине,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні