У луцькій багатоповерхівці розсипаються балкони

2
4
У луцькій багатоповерхівці розсипаються балкони
Балкони у будинку по вулиці Ландау, 5 потрохи розсипаються. Мешканці дому бояться, що уламки бетону обваляться на голову перехожим і це призведе до травматизму.

Споруду збудували ще на початку 60-х років минулого століття для працівників цукрового заводу у Луцьку. Нині тут проживає багато пенсіонерів, будинок зараз обслуговує луцький ЖЕК № 2, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

Дехто з мешканців самотужки укріпив свої балкони, але у будинку є і неприватизовані квартири і за станом їхніх балконів повинен дивитися ЖЕК.

Поруйновані балкони - проблема не лише околиці Луцька - у центрі на проспекті Волі теж є будинки, балкони яких розсипаються. Зокрема у департамент ЖКГ зверталися мешканці 10 будинку проспекту Волі. Але тут - майже усі квартири приватизовані, тож стан балконів - клопіт самих мешканців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клопіт самих мешканців. Як гарно, але цинічно це звучить. Мешканці приватизували старе житло, платять чималі кошти жкп на утримання будинку, а робіт ніяких жкп не проводить. Квартплата постійно піднімається, а з ними і зарплати жеківців, а житло нехай утримують збіднілі люди. Абсурд повний.
Відповісти
Маю свій будинок в Луцьку, свій двір, усі ремонти, облущення стін, міняю вікна, дах змінила сама, а як по -іншому?
Людина сама несе відповідальність за своє житло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні