На місці скандальної фірми Були і Петрочука – туалет і розвалюхи

6
4
На місці скандальної фірми Були і Петрочука – туалет і розвалюхи
За адресою, де зареєстрована фірма «Житловий квартал», розташоване лише напівзруйноване приміщення колишніх очисних споруд та дерев’яний туалет.

Юридична адреса підприємства – вул. Вороніхіна, 37 у Луцьку. Проте на цій ділянці немає жодної будівлі, де міг би бути офіс будівельної компанії.

Нагадаємо, на черговій сесії депутати Луцької міськради віддали в оренду ТОВ «Житловий квартал» дві ділянки: два гектари на території колишнього «Зеленого господарства» та 36 соток за місцем реєстрації фірми – на вул. Вороніхіна. На цих ділянках фірма нібито планує багатоквартирне будівництво. Проти прийняття таких рішень виступили опозиційні депутати та громадські активісти, заявивши, що рада планує задарма віддати землю фірмі, яка насправді належить їхнім колегам Сергію Булі та Костянтину Петрочуку. Аби проголосувати за ці питання, депутати навіть вдавалися до фізичних «розборок» і близько опівночі таки віддали землю «Житловому кварталу».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відомо про скандальну фірму, якій «подарували» 2 гектари землі в Луцьку

«КРЕАТИВНИЙ» ОФІС

Наразі на місці офісу «Житлового кварталу» – закинуте приміщення, де колись були розташовані очисні споруди дощової каналізації. Із 2011 року ця нерухомість належить Москвич Ользі Дмитрівні, яка також є співзасновницею фірми «Житловий квартал». Жінка є донькою Дмитра Москвича – підприємця, який був депутатом Луцькради у 2002-2010 роках.

Сусіди підтвердили, що «багато років вже говорять, що Москвич буде тут будувати будинок». Інші сусіди зауважили, що фірму на Вороніхіна, 37 часто розшукують, проте – без результатів.







ДИРЕКТОР-НЕВИДИМКА

У державних реєстрах юридичних осіб відсутній телефон «Житлового кварталу», проте є контакти директора підприємства Ришка Мирослава Джановича (як посадової особи іншої фірми – ТОВ «Вуд-Експо»). Щоправда, за одним із номерів, відповів заступник луцького міського голови Костянтин Петрочук, а за іншим – його дружина Олена, яка також є сестрою Мирослава Ришка.

Попри близькі родинні стосунки, зам мера та його дружина запевнили, що не знають, де розташований офіс Мирослава Ришка.

«Я не знаю, де їхній офіс. Наскільки я знаюю, там юридична адреса їхня, а де вони розміщені, я затрудняюсь сказати», – сказав Костянтин Петрочук.

Депутат Луцькради Сергій Була, який лобіював інтереси «Житлового кварталу», теж відмовився називати адресу фірми, заявивши, що «не збирається робити за журналістів їхню роботу».

Не знає адреси ТОВ «Житловий квартал» і голова земельної комісії Євген Ткачук. «Вони лише подали заяву на розгляд комісії, там не вказана адреса», - пояснив Ткачук.

Людмила ЯВОРСЬКА (Відділ журналістських розслідувань «Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто жах Якась фінансова піраміда,
Відповісти
Це не туалет - це громадська приймальня Петрочука. Тому і не дивно що він по відстійниках бігав.
Відповісти
Тепер зрозуміло звідки сморід в Луцьку
Відповісти
і такій конторі УКРОП і Пустовітішка віддали 2 га землі Луцька? ну не нувориші?
Відповісти
А де ж наша шановна податкова поліція і ДФС,фірма є-а офіс гниє
Відповісти
Які господарі,такий і офіс.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні