Сотні лучан залишаться без роботи, - Яковлев про підвищення цін на рекламу

4
6
Сотні лучан залишаться без роботи, - Яковлев про підвищення цін на рекламу
Представники рекламного бізнесу кажуть, що зростання тарифів на зовнішню рекламу призведе не до збільшення надходжень у міський бюджет, а навпаки, до суттєвого зменшення.

Про це стало відомо у середу, 21 березня, під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради.

Нагадаємо, з 1 січня тариф за тимчасове користування місцями, де можна розмістити рекламу зріс на 77 %. Згідно рішення виконкому з 1 березня його підвищили ще на 49 %.

Екс-заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев каже, що вартість розміщення реклами є більшою, ніж у інших містах. Після подорожчання реклами замовники відмовляються від вже заключених договорів та подальшої співпраці з представниками рекламного бізнесу.

«Це рішення може призвести до припинення діяльності низки рекламних підприємств, декілька сотень людей просто залишаться без роботи», - каже Тарас Яковлев.

Крім того, екс заступник Луцького міського голови каже, що рішення про підвищення тарифів на розміщення зовнішньої реклами ухвалене в непрозорий спосіб, з порушенням регламенту виконавчого комітету Луцькради.

«Рішення було ухвалене без жодних попередніх консультацій із операторами ринку реклами, навіть без запрошення їх представників на засідання виконавчого комітету», - додає Тарас Яковлев.

Він додає, якщо це рішення ухвалили задля того, аби зменшити кількість бордів в місті, то це не зовсім гуманний і цивілізований метод.

«Я не заперечую, що у Луцьку можна було б зменшити кількість бордів. Якщо й треба це зробити, то варто переглянути Концепцію розміщення зовнішньої реклами в місті. Треба провести обговорення і прозоро запровадити. Це дозволить озвучити рівні правила гри для віх «гравців» на ринку», - каже екс-заступник Луцького міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай бізнес трохи попрацює на місто,виконає свою соціальну функцію.Те,що зробили багато підприємців в парку (ліхтарі та доріжки) їм подобається а самі не хочуть нічого вкладати в місто.Хай допоможуть своїми невеликими коштами будівництву школи.
Відповісти
боже.яким бредом можна так людей лякати,це ви "бізнесмени" злякались,що треба буде викласти в бюджет хоть щось,привикли тільки красти,брати надурняк. Кому з люду потрибна ваша реклама,це вам треба,щоб проштовхувати свій бізнес. ПЛАТИТЬ.
Відповісти
А як старий ринок зносити, то їм пофіг, що тисяча людей буде без роботи. Жоден депутат за це не висловився...
Відповісти
Кому ця реклама потрібна. З дитинства захисна реакція якщо щось рекламують значить - аферисти щось втулють та шукають дурня. Її відсутність ніхто і не помітить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні