«Хоче виселити нас і поділити рибу», - рибалка-спортсмен про депутата Столяра

6
79
«Хоче виселити нас і поділити рибу», - рибалка-спортсмен про депутата Столяра
На екологічній комісії Волинської обласної ради розглянули звернення жителів сіл Кричевичі, Черемошне, Ломачанка Ковельського району та села Стобихівка Камінь-Каширського району.

Люди нібито поскаржились депутату обласної ради, голові комісії Василеві Столяру на користувача місцевого озера Забілля, мовляв не пускає селян на водойму.

Натомість засновник підприємства «Карпус», яке є користувачем озера, член Львівської федерації риболовного спорту Роман Івасишин переконаний – у Василя Столяра тут є особистий інтерес. І нічого іншого він не має на меті, як вигнати підприємців і заволодіти рибою.


ОЗЕРО СВІТОВОГО РІВНЯ

«Озеро у селі Кричевичі – спортивна водойма. Як у футбольної збірної є стадіон, так і у збірної України з рибальського спорту є своя водойма», - пояснює Роман Івасишин.

Підприємець розповідає, що право користування на цю водойму він отримав у 2015 році. На той час озеро заростало і практично не мало риби – усю виловили браконьєри сітками.

Рибалки-спортсмени водойму розчистили, запустили у неї коропа, облаштували помости. Зараз на озері проводять змагання з коропового спорту, з риболовлі спінінгом з берега, зимової риболовлі.

Минулого року риболовний клуб Кричевич у складі збірної України став чемпіоном світу з ловлі коропа.

«Це спортивне озеро світового рівня. Про Кричевичі тепер знають у всьому світі», - переконує Роман Івасишин.

ЗВИНУВАЧЕННЯ ЛУНАЮТЬ НЕ ВПЕРШЕ

Підприємець каже, що звинувачення від депутата Василя Столяра лунають не вперше. Минулого року на сесії обласної ради він вже озвучував таке ж звернення від місцевих. Тоді «Карпус» перевіряли і правоохоронні, і контролюючі органи, однак порушень не знайшли.

Підприємець переконує – у нього дружні відносини з селянами:

«Місцеві без проблем приходять і ловлять рибу – в будь-який час дня і ночі безоплатно. Тому це брехня про те, що у них вимагають по 200 гривень».

Більше того – член Львівської федерації риболовного спорту переконаний, що селяни звернення не підписували.

«Це сфабрикований документ. Якщо ви уважно подивитесь на цей документ, то ви побачите, що там багато разів підписувалась одна і та ж людина. Там може бути хіба кілька підписів браконьєрів. Але ні у 2018, ні наприкінці 2017 років ніякий збір підписів у селах не проводився», - наголошує Роман Івасишин.

ОСОБИСТИЙ ІНТЕРЕС СТОЛЯРА

Підприємець переконаний, що очорнити його хоче депутат Столяр.

«Він знає, що в озеро риба запущена у великій кількості і очевидно хоче її виловити сітками з допомогою кількох місцевих браконьєрів. Чиновники замість того, щоб допомогти, вставляють палки в колеса», - наголошує інвестор.

«Мабуть, вони просто хочуть виселити нас звідти і поділити рибу. Іншого варіанту я не бачу», - резюмує користувач озера Забілля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
79

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода, що не існує можливостей, а точніше сказати механізмів, як наказувати таких хитрих хапуг, які тільки націлені на ,,віджимання" чужої вдалої справи. Люди розбудували бізнес з нуля, підняли його до світового рівня, а тепер змушені відбиватись від цього рейдера.
Відповісти
Столяр - паскудство. Червива гнида. Після нього залишаються пустеля і згарища. Від усього, зо що б він не брався. від мисливських угідь в оренду до рожищенського консервного заводу. Так буде з землею і з лісом, якщо бурштин на Волині усе ж буде добуватись. Та площа назавжди залишиться з виглядом, як ніби після атомного бомбардування, бо рекультивація коштує дорого. А з озером буде так, як з садом лохини в Ростані Шацького району. Головне - захопити, відштовхнути людей, які вміють і хочуть щось робити. А далі - і трава не рости. Столяр дуже погано закінчить.
Відповісти
столяр гнида,шоб його камаз переїхав.
Відповісти
Людина,яка продасть себе і матір рідну за зелені. Бог,як хоче покарати за гріхи забирає розум,карає пожежою,садить на голку або кидає інші випробування-бродіння по житію і партіям,метанні душі в вірі і справах.Горить чоловік в депутатстві,горить в брехні і в баригзмі, ковтнути хоче все що блистить,але все не пролазить.
Відповісти
як депутаты так и спортснены в кавычках косят бабло.за оренду гривень сто на рик а билет на одну рыбалку 200гривень. воняет и от того и другого.отдайде мисцевым властям так за умеренную плату деньги пойдут на благо сельчан...
Відповісти
Біля кожного підпису мусить стояти прізвище. Без прізвищ - це не звернення, а туалетний папірець. Ніхто такий документ до уваги не братиме. Вся інформація мусить перевірятись правоохоронними органами. Депутат може тільки написати заяву. Далі робота правоохоронців. Хоча якщо дурник пише заяви, то звичайно створює перешкоди у веденні бізнесу. Варіант написати зустрічну заяву на депутата.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні