Волинське бюро судмедекспертизи хочуть оселити в одному приміщенні

0
4
Волинське бюро судмедекспертизи хочуть оселити в одному приміщенні
Волинське бюро судмедекспертизи, яке наразі розташоване у трьох різних приміщеннях, хочуть оселити в одному комплексі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня, - пишуть Волинські новини.

Як зауважила голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович, Волинське обласне бюро судово-медичної експертизи зараз територіально розташоване у трьох різних точках. Тому пропонують розробити проектно-кошторисну документацію, щоб розташувати бюро в одному приміщенні обласного госпіталю ветеранів війни, де розташований морг.

Для працівників бюро судмедекспертизи таким чином був би виділений окремий комплекс. Оскільки проект дороговартісний, фінансувати його пропонують за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Голова медичної комісії облради Олександр Зінчук погодився, що питання щодо бюро судово-медичної експертизи нагальне, тому що існуюче приміщення руйнується. Тому питання потрібно негайно вирішувати. Отже, члени комісії рекомендували підтримати озвучену пропозицію.

Нагадаємо, приміщення Волинського бюро судово-медичної експертизи на вулиці Кафедральній, 4 передали на баланс Луцькради наприкінці січня.

Своєю чергою волинські судмедексперти, які працюють в цій будівлі близько 20 років, не мають нічого проти переселення.

Тим часом, начальниця відділу з «управління комунальним майном» Волинської облради Мирослава Якимчук рішення передати будівлю у власність міста пояснювала тим, що в облраді немає коштів на її реконструкцію. А вона, мовляв, обійдеться орієнтовно у 20 мільйонів гривень.

Луцька міська рада, на думку Мирослави Якимчук, має більше можливостей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні