Обласний хоспіс хочуть переснести у село під Луцьком

1
0
Обласний хоспіс хочуть переснести у село під Луцьком
Для того, щоб звільнити приміщення для розширення одного з відділень онкодиспансеру, пропонують перенести обласний хоспіс з Луцька в Боголюби.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня, - повідомляють Волинські новини.

Члени комісії розглянули проект рішення про першочергові питання діяльності закладів охорони здоров'я, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За лаштунками луцького хоспісу: репортаж

Голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович повідомила, що обласний медичний заклад «Хоспіс» пропонують перенести в корпус обласної лікарні у селі Боголюби Луцького району. Таким чином, він збільшиться на п’ять ліжкомісць, розташовуватиметься на першому поверсі будівлі, матиме окремий вхід.

Своєю чергою, в обласному онкодиспансері розширять відділення хіміотерапії після переїзду хоспісу. Нині в цьому відділенні в палатах, розрахованих на 4 пацієнтів, лікуються по 6 осіб, тож відділення перенасичене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що буде з працівниками хоспісу? Їх так само, у повному складі. переведуть у Боголюби?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні