Яким може бути Театральний майдан у Луцьку. ПРОЕКТ

22
-3
Яким може бути Театральний майдан у Луцьку. ПРОЕКТ
Фонтан з підсвіткою, лавочки та підсвітка пам’ятника Лесі Українки - таким може бути Театральний майдан Луцька після реконструкції.

Проект оприлюднили на сайті архітектурної майстерні «Балан та Стельмащук».

Зокрема проектом передбачено будівництво сухого фонтану (фонтан, який не має чаші) з підсвіткою, створення рекреаційної зони з лавами для відпочинку, організація автостоянок, облаштування нових клумб та газонів.

Коли фонтан буде вимкненим, на його місці працюватиме «форум» - трибуна, обладнана системою підсилення звуку, яка може виконувати функцію літнього театру, місць проведення фестивалів, або віче, обговорень та громадських слухань.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Яким може бути фонтан у центрі Луцька. ПРОЕКТ

Також передбачено освітлення пам’ятника Лесі Українки та фасадів будинків, декоративне освітлення груп ялин, основних пішохідних напрямків.

Архітектори розробили три варіанти реконструкції фасаду будинку на вулиці Градний узвіз, 2а (будинок, де знаходиться магазин ”Wine Time”).

Пропонується заміна мощення площі на елементи з натурального каменю.

Передбачене місце для монтажу тимчасової сцени.

Зауважимо, проект реконструкції Театрального майдану розробили на замовлення міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СПРАВЛЯЄ ВРАЖЕННЯ -- МОЖНА ПОЧИНАТИ ГЕНЕРАЛЬНУ РЕКОНСТРУКЦІЮ ! Але--але ==В ск і




СПРАВЛЯЄ ВРАЖЕННЯ .Але в скільки мільйонів ця краса обійдеться ???



Відповісти
Засипте і забудьте не на часі, туалета не маєна часі сцяти ходять по підїзлдах
Відповісти
Маразм крепчає - скоро вибори
Відповісти
Після першого концерту, від тих зелених плям лише назви залишаться. Якщо робити клумби то з розумом. Або взагалі заборонити любі дійства в тому місці.
Відповісти
син підсвітка то жах.. робіть теплу жовту
Відповісти
Треба зменшити(мінімізувати) бутафорію у вигляді підпірних стінок. Конфігурація клумб та газонів не є логічною та не відповідає колориту Театрального майдану.
Відповісти
Такий самий _як сама центральна вулиця_...
-Нууу....Ташо рядом;)
Відповісти
А що уже мітингів і майданів не буде?
Відповісти
Засійте площу Укропом і барбарисом Рошен
Відповісти
"Алі ж і красіво".Віртуальні ви наші архітектори.Нужник спочатку хоч побудуйте.Щоб реконструювати площу,спочатку,як мінімум потрібно її спалити,як рядом універмаг.
Відповісти
Може, чи буде?
Відповісти
А де посцяти можна, владо безмозгла?
Відповісти
В нас владу захопили, як пірати корабель, а роботи ніякої. Тротуари три дні не чищені, то про який фонтан можна говорити? Вони бояться відліпнути від крісла, щоб ніхто не зайняв, а тому й не бачать, що в місті робиться. Ханирікі.
Відповісти
Брєд дурнуватого
Відповісти
Це я про фонтан, шо небудь ялозять
Відповісти
цікавий проект. єдине що мені не подобається - лавочки над дорогою. якось не дуже приємно сидіти і дихати пилюкою та вихлопами.
Відповісти
Як ви комуняки тупоголові заїбали!!!!!
В Луцьку куча доріг яким потрібний терміновий ремонт, де нормальне освітлення, біля срібних лелек терміново потрібно робити регульоване перехрестя або круг, в 90% будинків проект 60-х років не піїхати не проїхати, до шкіл та садочків неможливо припаркуватись без порушень ПДР ...
Думаю на вашій старості комунякі коли ви засретесь по шию у власних квадратних метрах діти та онуки замість того щоб навести лад куплять вам ФОНТАН!!!!
Відповісти
якщо ми вже взяли за традицію наряджати ялини до НР, тре якось облаштувати острівок довкола.
Відповісти
Гарний проект. Нема в ньому надбудови над туалетами, імені бідзілі -автора тих туалетів. Все логічно. Читайте пояснюючу, хоча і без неї все ясно. Туалети необхідно реконструювати. А далі- до роботи! Архітекторам респект!
Відповісти
Мені подобається. Центр міста має мати гарний вигляд. Ота сірість що є зараз достойна райцентру 70 років совдепії. І що подобається- без дибільного підземного переходу.і без Кахве над туалетами. Приємно що місцеві олігархи не дотиснули архітекторів на цей дибілізм. Підсвітка фасадів вимагає допрацювання. Ідея з громадським простором супер.
Відповісти
Ще раз пишу. Читайте панове! Це концепція! для того , як я розумію, їїі оприлюднили. А пропозицій реальних по ділу мало. Бла-бла-бла! і все! Я не фахівець, але мені не подобається те що зараз. І імпонує проект. Особливо фонтан.
Відповісти
треба подумати про ті клумби чи зелені острівці - під час усіляких масових заходів вони будуть знищені. Але проект варто втілювати в життя хоча би заради ФОНТАНУ! Від часів Кривицького тягнеться ця історія з бетонним коритом в центрі міста! І жодному з мерів він не муляє очі. І так, туалети, панове - запорука цивілізованого простору !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні