--> «Зневажаю тих, хто боїться» – журналістка про вчинок Ігоря Поліщука | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Зневажаю тих, хто боїться» – журналістка про вчинок Ігоря Поліщука

14
5
«Зневажаю тих, хто боїться» – журналістка про вчинок Ігоря Поліщука
Радник луцького міського голови Ігор Поліщук своєю відмовою взяти участь в ефірі програми на “12 каналі” продемонстрував, що або очікував платної участі у програмі, або йому просто заборонили йти на ефір, - вважає журналістка Катерина Павлова.

Про це журналістка пише у блозі на Волинь24.

Нагадаємо, Ігор Поліщук відмовився прийти на зйомки програми "Точка зору" на 12 каналі, заявивши, що “не хоче”.

З цього приводу журналістка Катерина Павлова зазначила: проблема не в тому, що він відмовився, а в тому, що чомусь “думав” цілих 50 хвилин. Тим самим видав свою несамостійнійсть або ж нездатність розібратися у ситуації.

“Я вважаю, що люди, здатні принципово і публічно говорити “Ні”, заслуговують на повагу. Натомість, на абсолютну мою зневагу приречені ті, хто боїться. ...Хто не здатен приймати самостійних рішень” – зазначила журналістка.

Вона припускає: Ігор Поліщук міг подумати, що участь у програмі платна. Адже
“з усього видно, що депутат дууууже хоче бути відомим і популярним! Дає платні інтерв’ю для рекламно-комерційних журналів. Інтернет-версії цього інтерв’ю потім поширює у соціальних мережах, і теж платить гроші” – каже журналістка.

“Більше того, на піар Ігоря Поліщука витрачаються немалі гроші з міського бюджету (детальніше можна прочитати у статті Людмили Яворської "Екран одного актора: як лучани платять за піар Ігоря Поліщука")” – додає Катерина Павлова.

“То може він подумав, що й “12 канал” з нього (чи вірніше з його інвесторів) гроші здере? Ігоре Ігоровичу! Запевняю вас, цілих 10 хвилин в нашому ефірі (саме стільки триває програма “Точка зору” для вас будуть БЕЗКОШТОВНІ!!!” – запевнила ведуча програми.

З іншого боку Поліщуку могли просто заборонити йти на “12 канал”.

“Адже логічно подумайте: якщо людина чогось не хоче, значить вона на буде про це думати цілих 50 хвилин, правда?” – припускає журналістка.

“Можу припустити: Ігор Поліщук не відповів мені нічого конкретного, а після цього почав консультуватися з керівництвом. Мовляв, варто йти, чи ні?..” – пише Катерина Павлова.

Вона додає:

“Справді, побоювання Поліщука можна зрозуміти. Його коментарями та довгими монологами рясніють тільки ті медіа, які підконтрольні його політичному шефу Ігореві Палиці. Вистачає Поліщука на “Волинських новинах”, виданні “Під прицілом”, телеканалі Аверс”... Там комфортно, там можна не боятися незручних питань. А от на “12-му” можуть запитати щось таке, на що доведеться або брехати, або уникати відповіді. Правда, Ігоре Ігоревичу?” – ставить питання журналістка.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ БЛОГ КАТЕРИНА ПАВЛОВОЇ #Томущонехочу, або 50 хвилин, які змінили Ігоря Поліщука
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І коли вже ті чиновники почнуть думати про народ?
Відповісти
Який чиновник? Радник - то патронатна служба без статусу і посади!!! Ви що не бачите що ті дикорослі з містом роблять?! Ганьба!!!
Відповісти
Хлопчиську сцикотно
Відповісти
Треба було відправити замість себе балабола Пустовіта. Йому повиступати, як дурному запалити.
Відповісти
Всі, хто пхається до корита, повинні звикати до дискомфорту...
Відповісти
А хто сказав, що Поліщук боїться? Він просто на всіх забив і гребе по-полной, вже ж не довго до виборів. А вдруг не виберуть.
Відповісти
А коли ти почнеш думати? Влада і народ це різне.
Я ж президент і правда зі мною
Я сам по собі, а народ сам з собою
Відповісти
Народ і вЛада мають бути єдині!. .Закарбуй це у своїй голові !! І не пиши єресі!
Відповісти
То у казочках так пишуть які вам на вуха у 2014 році порозвішували, а дійсність ми кожного дня бачимо! А на вулиці 2018 рік...
Відповісти
Щоб ви вичезли, як ми
Відповісти
А чи не забагато ти на себе береш шановна типу "журналістка" Катерина Павлова?
Відповісти
Поліщук будь мужиком. А то ховаєшся підписуючись ;за Поліщука;. Та й тикати жінці не зовсім гарно. Але тут нічого не вдієш. Проблеми з вихованням.
Відповісти
Яке, нах, виховання може бути в смердючого мента. Біцепси - його виховання.
Відповісти

Amazing internet site you possess right here.
Вижте и страницата ми

https://anotepad.com/note/read/x777cqx8 Одит на сайта

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні