Чув, що уряд погодився, - Савченко про призначення головою Волинської ОДА. ВІДЕО

3
-3
Чув, що уряд погодився, - Савченко про призначення головою Волинської ОДА. ВІДЕО
Потенційний очільник Волинської ОДА Олександр Савченко каже, що в кулуарах уряду чув - рішення про його призначення уже прийняте.

"Я це рішення офіційно не тримав ще на руках, так само читаю все в інтернеті. Знаю про те, що на засіданні уряду це питання розглядали. Я там був. Не на самому засіданні, а в кулуарах казали, що уряд погодився. Так це чи ні...Напевне будемо схилятись, що так", - розповів він у коментарі телеканалу "Аверс".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Гунчик прокоментував чергові чутки про своє звільнення

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь. Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.

Водночас Олександр Савченко каже, що переїз на Волинь особливої радості йому не дає. Однак зробить, як йому скажуть.

"Є певні обов'язки. А чутки, що мені по-барабану та Волинь, що я їду туди робити вибори, то неправда. Бо робити в Україні нечесні вибори все важче і важче. І як можна зробити вибори, нічого не роблячи в області? В усякому випадку, плани на Нововолинську шахту №10 у мене вже є. Я їду на Волинь не розслаблятись", - зазначає він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думала, що надю Савченко, але зраділа. Облом.
Відповісти
Надя скоро паханом в камері буде.Якщо вчасно не втіче.Хоча те що вони придумали брєд.Но і назад не підуть.
Відповісти
Назад не підуть і попереду дороги немає, тупік. Забрехалися по вуха оліхарги прокляті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні