Лише 3% луцьких туристів - поляки

3
2
Лише 3% луцьких туристів - поляки
Соціологи агенції «Фама» підбили підсумки дослідження, в результаті якого визначили, що Луцьк відвідує лише 3% поляків.

Про це йшлося у четвер, 15 березня, під час презентації маркетингового дослідження на тему: «Луцьк туристичний: можливості та виклики».

Так, директорка соціологічної агенції Мар’яна Малачівська-Данчак розповіла хто відвідує місто Луцьк.

Так, 11, 1% відвідувачів Луцька приїздять із закордону: з Польщі 3,0 %, а з таких країн як Білорусь, Азербайджан, Чехія, Литва, Італія, Канада, Російська Федерація, США по 1, 0 %.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: МакДональдс, селфі-зона і авторська кухня: чого бракує туристам у Луцьку

Найбільше Луцьк цікавить українців: 26, 2% прибувають зі столиці, 19, 8% з Волині і майже стільки ж з Прикарпатського краю – 19, 3% і майже 7% луцьких туристів з Поділля.

Цікаво й те, що 46% з опитаних поєднують Луцьк з іншими точками. Це означає, що вони не націлено їдуть до обласного центру Волині, а бувають тут проїздом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...не націлено їдуть до обласного центру Волині, а бувають тут проїздом" - вагома причина для перенесення старого ринку кудись за околці міста!
Відповісти
околиці, перепрошую
Відповісти
А на що дивитися, де музеї з історичними артефактами а не з бутафорією, як в сільському пивному барі. Крім музею ікон в Луцьку нічого не має. Навіть забравши ринок це нічого не змінить. На його місці луцьки депутати балабеники понабудовують такого срачу що ще світ не бачив і усе буде з актами на довічну власність.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні