МакДональдс, селфі-зона і авторська кухня: чого бракує туристам у Луцьку

0
-8
МакДональдс, селфі-зона і авторська кухня: чого бракує туристам у Луцьку
Гості обласного центру Волині назвали основні недопрацювання та недоліки туристичної привабливості міста.

Про це стало відомо у середу, 15 березня, під час презентації маркетингового дослідження на тему: «Луцьк туристичний: можливості та виклики».

Зокрема, 19-26 серпня 2017 року соціологічна агенція «Фама» досліджувала туристичну привабливість Луцька. Представники агенції опитали 400 респондентів віком від 18 років.

Директорка соціологічної агенції Мар’яна Малачівська- Данчак підвела підсумки дослідження.

З її слів, гості міста нарікають на те, що Луцьк погано рекламують.

«Вони кажуть, що люди зі Сходу України не знають, чим привабливий Луцьк, а тому туристи просять підготувати та поширити інформацію про обласний центр Волині», - каже директорка агенції.

Що стосується Луцького замку, то гості міста задоволені цією архітектурною пам’яткою, щоправда радять покращити його привабливість та сервіс.

«Було б добре, аби ввели один і єдиний квиток, який дозволить рухатися кількома виставковими залами Луцького замку», - зазначила Мар’яна Малачівська-Данчак.

Опитані жаліються на час роботи закладів, мовляв більшість кафе, ресторанів та інших закладів харчування відкриваються не раніше 12-ої години, а тому вранці туристам ніде поснідати. Зачепили й тему відсутності у Луцьку МакДональдсу, селфі-зони та авторської кухні, яка б асоціювалася суто з Луцьком.

«Опитані кажуть, що піца – це нецікавий варіант. Турист хоче екзотики, хоче того, що можна спробувати лише у Луцьку», - коментує директорка агенції.

Окрім цього, опитані зазначають, що варто було б розширити центр міста та розширити перелік атракцій.

«Вже на другий день перебування у Луцьку турист не знає, куди себе подіти. У Луцьку мало розваг для різного гаманця та різних вікових категорій», - додала Мар’яна Малачівська- Данчак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні